Ti a kovetkezo par honapban mibe fektetnetek be 6M ftot?
Ugyhogy van passziv bevetel havi 50 ezer fori t lakas kiadasbol.
En jelenleg meg kulfoldon dolgozom 6M Ft ( arfolyamtol fugg lehet tobb es jevesebb is ma ennyi) a megtakaritasom. Ha elvesztenem itt az allasom nem.eri meg maradni akkor hazamegyek de ugy erzem most alkalmas lenne befektetni.
Nezegetem azningatlanokat hat meg kitartjak az arukat.de en inkabb az utcafrontos uzlethelysegeket nezegetem pest kulsobb keruleteiben. Ott talan lesz ilyesmi aron valami aztan feltoltom aruval es mikor visszater az elet nyitok valami uzletet.
Ha hazamennek havi 100 ezer jovedelmem tudna lenni 50 a lakas kiadasbol a tobbi meg kb ennyi tojasbol mert van apamnak mindeig 60 kotlosa vennek hozza es kb ennyit kitudnek szorni hogy havi 50 em legyen
Koszi a hozza szolasokat vannaknkoztuk jok is.
A garazs megoldas vagy Norberte sem rossz.
De jelen helyzetben meg kulfoldon vagyok es mivel ma mar aprilis van igy remelhetoleg ez ahonap is meglesz a melohelyen ( plusz a fizetett szabadsagok) egyenlore figyelem a dolgokat es az arfolyamot. Csaladdal abban maradtunk hogy valami raktar garazs... kisebb ipari ingatlan kene ahol majd lehet raktarozni a dolgokat amikkel kereskesni fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!