Ki lett munkanélküli a járvány miatt?
Én egyelőre csak egy hónapra, de szerintem májusban sem fognak tudni visszavenni (kereskedelem). :(
Mire számítotok? Meddig fog ez tartani?
Ismerősi körben vannak már munkanélküliek.
Vendéglátás---> plázában vagy hipermarketben lévő étterem egyértelmű hogy bezárt, nem nyit ki 9-15-ig sem mert nincs forgalom.
Kereskedelem szintén. Nemzetközi márka,de zárva az üzlet.ergo viszlát.
Kis üzlet, 10 óra munkaidőből lett 4óra. Ez jelentős bér visszaesés, semmi értelme maradni.
Nyugodtan lehet munkanélküliként is megtakarítása bárkinek. Nem zárja ki a két dolog egymást. Momdjuk a hime office más, mert az megváltozott mumkarend alapeserben.Ugyanakkor még azt is tud tolni egy munkanélküli is,
akár otthonról.
6os
De úgy látom, nem tolonganak a munkanélküliek a kérdésre
Mégis egész nap gyakorizzunk? azzal nem fogunk jóllakni
Én is és sokan mások kornyezetembe munkanálkuliek lettek, van aki már semmilyen támogatást sem kap , és ne gondoljátok h ezért 100%osan ők tehetnek ezért.
Nem mindenkinek van olyan lehetősége és a körulmények nem mindenhol adottak a feljebbjutásra.
Sokan olyan konnyen elitálnek másokat, pedig most van az ideje annak h segítő kezet nyújtsunk annak akinek tudunk.
Az ima is sokat segíthet persze az egy igaz Istenhez és Jézus által
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!