Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha OKJ-t végzek és diplomám...

Ha OKJ-t végzek és diplomám is van már, mit tud "kezdeni" velem a munkaügyi központ?

Figyelt kérdés

Tehát van már egy diplomám, most pedig el szeretnék kezdeni ingyen egy OKJ tanfolyamot estin...

Közben regisztráltatni akarom magam a munkaügyinél...Merthogy közben állást is keresek..

Mennyivel juthatok előbbre,ha regisztráltatom magam?Eddig csak negatív tapasztalatokat hallottam:S

Munkaügyis tanfolyamra így már később se leszek jogosult-ugye?

2010. júl. 26. 11:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Azzal tisztában vagyok, h.támogatásra nem vagyok jogosult.
2010. júl. 26. 12:01
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

Röviden:

A munkaügytől ne várj állást!

2010. júl. 26. 12:05
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem használ, nem is árt kategória.

Velem se tudtak mit kezdeni. 2 diploma, 2 nyelvvizsga, számítógépkezelés. Egyszer se hívtak.

Meg se próbáltak átképezni "hiányszakmákkal" kapcsolatban.

Keress szorgalmasan, mert tőlük nem várhatsz semmit.

2010. júl. 26. 12:06
 4/9 A kérdező kommentje:

köszi nektek..

Gondoltam h.így van:)

2010. júl. 26. 12:10
 5/9 anonim válasza:
64%

elküld nyelvvizsgára kínaiból, vagy tizenkettedik munkaerőforrás diplomádra, vagy beutal valami szar OKJ-ra ahova kell a balek

A munkaügyi központ csak ennyit csinál: beutal tanfolyamra, de munkát nem ad

2010. júl. 26. 12:34
 6/9 A kérdező kommentje:

Így engem nem tud elküldeni tanfolyamra, ha már járni fogok(szeptembertől)egy OKJ-ra-vagy mégis?

Nyelvvizsgára engem küldhetnek,szívesen megcsinálom.Bár már van kettő:D

2010. júl. 26. 12:57
 7/9 anonim ***** válasza:
A diplomás munkavállalókat nem a munkaügyi központon keresik. És ez nem a munkaügyi hivatal hibája. Hanem a munkaadók nem kerestetnek velük, mert az ilyen munkaköröket hamar betöltik., akiket vagy fejvadásszal kerestetik vagy már eleve tele van a fiók önéletrajzokkal.
2010. júl. 29. 09:02
 8/9 StephanieXx ***** válasza:

Milyen diplomád van? Úgy értem,milyen szakon végezted?

( Kiváncsiságból:)

2010. júl. 29. 11:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nemrég voltam a munkaügyiben, kérdeztem, hogy indul-e mostanában valami tanfolyamuk, de az ügyintéző azt mondta, hogy ha lesz is, az valószínűleg csak a képesítés nélkülieknek.
2010. júl. 29. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!