Ti mit gondoltok, mi a véleményetek a DUPLÁZZ VELÜNK magyar tippadó oldalról? Leginkább talán az Instagramon vannak jelen de szerintem más platformon is megtalálhatók. Valaki előfizetett már rájuk? A tippek többnyire jönnek vagy csak kamu az egész?
9-re:
Köszönöm a hosszú választ, én is hasonlót tapasztaltam velük kapcsolatban. Nem akarom őket savazni, de nagyobb reményekkel indultam nekik. Szintén Greg csoport. Manipulálják a bejegyzéseiket, a rossz tippek közül volt, amit egy az egyben töröltek. Amikor emailt írtam nekik amiben megkérdeztem, miért törlik utólagosan a tippeket, nem érkezett válasz email. Volt tipp amit így meg sem tudtam tenni, mert kiraktak egyszerre egyhétnyi tippet, majd mikor majdnem mind elment, az utolsó napokat törölték. Ezt nettó igénytelenségnek tartom és látszat-magatartásnak. Csalódott vagyok, mert ilyen oddsokkal és napi nettó egy óra időráfordítással hamar beletanul az ember magától is, én pedig azért akartam fizetni egy "PRÉMIUM" tippszolgáltatásért, hogy ne nekem kelljen vele foglalkoznom. Jelenleg az összes elmegy. A napi tippjeiket jelenleg marketingelik és 7000 Ft-os darabáron tolnák rád, de már abból is megfigyeltem a telegram csatornán, hogy ami elmegy arról kuss van, de ezerrel tolják hogy minden milyen fasza, vedd meg az Úristent is, napi háromszor. Visszajelzési lehetőség nincs náluk, semmi feedback-rendszer, ami által kiderülhetne, hogy nem minden arany, ami fénylik. Profitorientáltnak és arrogánsnak is gondolom őket. Amikor emailt küldtem nekik arról, hogy nem értem, miért látok néha utólagosan tippeket (az oldalukról nem derült ki egyértelműen, hogy más-más csomagokhoz tartozó tippekről van szó, de ez részletkérdés,lehettem volna figyelmesebb), az enyémek meg mégis miért veszteségesek, válasznak nagyjából azt kaptam, hogyha nem elég a tipp fizessek elő még csomagra. Azt, hogy miért szarok a tippek és miért csak vesztek velük, nyilván nem kommentálták. Nem erre számítottam, ha valamikor jó is volt, most biztosan nem az, viszont annál profitéhesebb.
1 hónap extra és nagytétes csomagra voltam előfizető.
Jött is kb 5-5 tipp, amiből 2 jött be. Nekem csak 1, mert a másikat nem vettem észre olyan kis határidő volt.
Ezen felül arogánsak és bunkók!
Ahogy a többiek mondják kozmetikázzák a posztjaikat és még fel is háborodnak ha rákérdezel!
Soha senki ne fizessen nekik! Inkább költsd valami kedvesre!
Ha roluk van szo en kiprobaltam oket es nagyon jo tippeket kapok toluk!
DUPLAZZVELUNK.COM
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!