Hogy tudom neten befizetni a csekket?
Figyelt kérdés
3 éves kisfiamat nem tudom kire bízni mert férjem estig dolgozik így vagy magammal kell vinnem de kín szenvedés mire kivárjuk a sort. Jó lenne jövőhéttől már neten befizetni, valaki magyarázza már el, hogy kell mert nem tudom.2020. márc. 27. 14:29
2/8 anonim válasza:
...vagy ha vwn rajta QR kód, akkor így is:
3/8 A kérdező kommentje:
Regisztrálok erre a dijnetre viszont az nem gond, hogy valami a férjem nevén van attól ugyanúgy befizethetem nem kell külön regisztrálni?
2020. márc. 27. 14:46
4/8 anonim válasza:
Nem érdekli őket, ki fizeti be, a lényeg hogy be legyen fizetve! :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2020. márc. 27. 15:25
6/8 anonim válasza:
Netbankon keresztül is lehet. Én erstés vagyok, ott van olyan, hogy csekkbefizetés. Egy sárga csekk ábráján kell kitölteni a megfelelő mezőket az eredeti csekk alapján, egyébként mintha utalnál úgy.
7/8 anonim válasza:
Én ma csináltattam netbankot,így fogom megpróbálni.
8/8 anonim válasza:
Van van bankkártya, akkor legjobb az Icsekk alkalmazás QR kódos csekkekhez. A kártyás vásárlásnak díja sem lesz, s netbankos csekkbefizetésnek (ami valójában átutalás) lehet díja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!