Milyen jutalékos webáruházakat ismertek?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok, ahol regisztráció után kapsz egy egyedi linket, és ha ezen keresztül vásárol valaki, akkor kapsz X százalékot a vásárlás után.2020. márc. 27. 00:17
1/3 anonim válasza:
általában amik vannak, mind olyan termékeket árulnak, amik túlárazottak és senkinek sem kellenek, tehát amivel maximum vért izzadva tudsz rávenni bárkit is, hogy ott vásároljon.
2/3 anonim válasza:
Emag, Vatera, Netpincér, nertrisk, bankmonitor.
Hozz létre ilyen oldalt és jutalékért cserébe biztosíts lehetőséget a termékek szolgáltatások belistázására.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
1. Ha tudsz mondani konkrét oldalt, akkor azt szívesen olvasnám.
2. Már felületesen érintettem az általad vázolt lehetőséget. Igazából nekem nem erre lenne szükségem. Van egy ötletem, ami elméletben jónak tűnik. A gond azzal van, hogy csak az egyedi linkes megoldás a járható. Nem tudom beágyazni a termékeket sehova.
Ha helyes az elméletem, akkor ki tudom szórni a linket sok embernek napi 1-2 óra munkával.
(Valószínűleg nem vettem számításba valamit, mert túl triviális, de baromira piszkálja a fantáziám a dolog.)
2020. márc. 27. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!