Ha hiányzik a kasszából pár ezer forint a boltban visszanézik nap végén, hogy hova lett?
Rosszul adtak vissza nekem, de én 2x is mondtam, hogy csak egy ezrest adtam...
Annyira de annyira figyelmetlen volt a kasszásnő...
2x adott úgy vissza, mintha tízezret adtam volna neki...
Elgondolkodtam rajta, hogy mi lenne, ha vissza mennék ez nem az én pénzem.
Dehát félek vissza menni a goromba nőhöz 🤔
...de illik visszavinni, vagy ott szólni ha biztos vagy benne hogy figyelmetlenség történt, és többet kaptál vissza.
Velem történt már ilyen sokszor, sőt, olyan is, hogy velem váltatta fel a 10000 ezrest a kasszás a kolléganőjénél, majd mikor visszadtam a tízezrest váltva, már úgy állt hozzá, mintha azzal fizetnék.
Szegény nagyon fáradt volt, és még közölte is, hogy már fizettem, ne adjam azt a tízest.
Nagy bukta lett volna neki záráskor. Természetesen szóltam hogy nem az enyém a 10ezres, meg azt is hogy még nem fizettem.
Nyilván megköszönte.
Szerintem most sincs késő hogy rendezd.
.penztarosnak.eszebe fog jutni h. te.mondtad es biztoa nalad szurta el.
Becsuletbol vidd.vissza.
Neki kell kifizetni es akar ki.is rughatjak.
Meg 1x mondom vidd vissza neki.
En is kasszáztam, tudom milyen erzes. En 1x 1ezressel adtam tobbet vissza , tudom az okat is, egyszeruen igy alakult.
Persze nekem kellett kifizetni. Te tudtam ki volt az ahol hibaztam. Vartam volna h hozza , akar masnap is.. de nem jott.
Szerencsere akkor pont ugy szamoltam at a penzt h betudtam rakni azt az 1000est h kollegaim nem lattak.
Mert ilyen hibáért eléggé kinéztek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!