Várható, hogy a szállító cégek (GLS, DPD, stb. ) is fel fogják függeszteni a munkát?
Tud valaki ilyen jellegű bejelentésről?
Az aztán tényleg leállítaná a gazdaságot, én remélem, hogy nem lesz ilyen.
Nem hiszem. hozzánk sok mindenki jön a postától kezdve szinte az összes nagy szállítócégig.
Bedobják a csomagokat az ajtón belülre, nem szólnak semmit kb és mennek is. Nincs aláírás, nincs pda csesztetés -simogatás, semmi.
Ha nem is függesztik fel teljesen, az idősebb sofőrök kiesnek a munkából, így várhatóak késések, csúszások a szállításokban.
Szia!
Én azt az információt kaptam a postástól, hogy a DPD, GLS nem fog szállítani ha így megy. Gondolom akkor egyik futárszolgálat sem. Viszont maga a posta (levelek, csekkek) menni fog csak lehet az MPL nem lesz ugyan olyan.
Szia!
Mi szerződött GLS partnerek vagyunk, minden héten kapunk egy tájékoztató levelet. Mindig írják, hogy mindent megtesznek (higiéniai intézkedések, kollégák ellenőrzése, stb.), hogy tudjanak csomagot kiszállítani, ami kérdéses, hogy a GLS CsomagPontok meddig lesznek nyitva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!