Kaptam egy SMS-t a hogy csomagom érkezik a DHL-expreszel és hogy külgyem el az email címemet de sehogy se sikerül mert nem tudom hogyan kell kitölteni a táblázatot kérlek segícsetek ebben ?
Ezt külték :
Tisztelt Ügyfelünk!Küldeménye érkezik a DHL Express-el.Kérjük küldje el email cimet a b2c.sms@dhl.com cimre az AWB 13353******* B2C email targy hivatkozassal.A megadott email cimre elküdjük a vamkezeléshez szükséges tajékoztatast.Valasz hianyaban nem tudjuk a vamkezelést elkezdeni és küldeményét kézbesiteni!
A csillagozást én raktam bele
És ez a táblázat amit nem értek :
Címzett: b2c.sms@dhl.com
Másolat:
Bcc:
Tárgy:
Nem átverés mert jön a csomag csak nem tudom kitölteni ezt a táblázatot mert nem tudom hogy mit jelent a
Másolat
Meg a BCC
nem tudom mit kell oda irni
ez akkor is átverés, ne válaszolj.
hívd fel a DHL-t a csomagszámoddal, hogy hol jár a csomag (vagy nézd meg online). lehet, hogy még nincs is az országban
Hogyne... mert egyesek mindenben, még egy DHL-es sms-ben is átverést látnak, ezért ne fizessen semmit és semmisítsék meg a csomagját :)
Mert egészen véletlenül az sms küldője tudja, hogy csomagot vár, hogy mi a telefonszáma, hozzáfér a DHL emailjeihez (hiszen @dhl.com-ra küldött emailekhez csak a DHL fér hozzá), meghekkelte a DHL rendszerét, hogy belehamisítsa a tracking számot amire így ha rákeres a kérdező, akkor látni fogja, hogy hol van a csomag - és mindezt párezer forintért. Logikus... :)
Kérdező, ha nem hiszel az üldözési mániásoknak, akkor jobban jársz ha a vámkezeléssel, az adatok elküldésével a DHL-nek nem húzod az időt, mert rád fogják terhelni a késedelemért a tárolási díjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!