Én egy gyógyszergyarban dolgozom. Mennyire valószínű, hogy le fog állni a gyártás a fertőzésveszély miatt?
Figyelt kérdés
Gyógyszerre szükség van, viszont ha nem lehet garantálni, h az ott dolgozó emberek nem egészségesek, akkor fertőzött lehet a gyógyszer is. Jól gondolom?2020. márc. 16. 11:16
1/4 anonim válasza:
Ha gyógyszergyárban dolgozol, akkor csak tudod, hogy milyen intézkedésekkel biztosítják a gyógyszerek szennyeződésének megakadályozását. Én nem ott dolgozom, de biztos vagyok benne, hogy nem emberek töltögetik a folyékony gyógyszereket és a tablettákat az üvegcsékbe, hanem teljesen zárt a rendszer és nem lehet fertőzött a gyógyszer.
2/4 A kérdező kommentje:
Természetesen nem emberek töltögetik, de nem zárt a rendszer. Egy légtérben van az ember és a töltőberendezés. Igaz h szájmaszk viselete kötelező, de mint tudjuk az nem ér sokat!
A folyékony injekciós termékekről nem tudok nyilatkozni, azt a mi részlegünk nem gyárt
2020. márc. 16. 11:36
3/4 anonim válasza:
Nagyobb veszély az, hogy ti szívtok be valamit, ergó gondolom alapból védőfelszerelést kap az aki érintkezhet az adott vegyi anyagokkal.
4/4 anonim válasza:
A zárt rendszert úgy értettem, hogy a hatóanyag és a gyógyszer nem érintkezik emberrel és gondolom nem 1 méterről nézitek ahogyan töltögeti a gép a gyógyszert. Biztos, hogy ugyanúgy, ahogyan egy influenza járvány vagy bármilyen más megbetegedés esetén, ebben az esetben sincsenek veszélyben a gyógyszerek, úgy van kialakítva a rendszer, hogy ne szennyeződhessenek a gyógyszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!