Hogy működik a FOXPOST?
Egy M-es csomagban szeretnék feladni valamit, a vevő nemsoká utalja a pénzt, de nem tudom hogy kell. Regisztráltam, kiválasztottam a csomag méretét.
Kiírja, hogy sikeresen létrehoztam a csomagot, feladási kódot is.
És ennél tovább nem jutok.
van itt olyan, hogy megjelenítő sorok:
És két kocka, a címzettel.
Címke generálási státusz. Nos, az mi a fene? illetve a státusz, hogy nem feladott, feladott, stb. És bármire megyek, azt írja hogy nincs ilyen találat, ergó nem tudok tovább menni.
Címkét nem kell nyomtatni!
Viszont nyugtát érdemes, mert nekem egyszer a vevő felé kellett bizonyítanom, máskor meg a Foxpost kérte be, mert 1 hónap után sem kaptam meg az utánvétet, küldjem el a nyugtát! Nem mellesleg azon van a csomagszám is, amivel rá tudsz utána keresni és minden ügyintézéshez azt kérik!
Ez tényleg fontos, máskornazt mondom, hogy ne! Inkáb ne vigyél műanyag zacskót bevásárlásnál, meg ilyenek, nem egy 5 centis papírnyugtán fog múlni, ha fontos és tudod óvni a környezetet más módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!