Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy működik a FOXPOST?

Hogy működik a FOXPOST?

Figyelt kérdés

Egy M-es csomagban szeretnék feladni valamit, a vevő nemsoká utalja a pénzt, de nem tudom hogy kell. Regisztráltam, kiválasztottam a csomag méretét.

Kiírja, hogy sikeresen létrehoztam a csomagot, feladási kódot is.

És ennél tovább nem jutok.

van itt olyan, hogy megjelenítő sorok:

És két kocka, a címzettel.

Címke generálási státusz. Nos, az mi a fene? illetve a státusz, hogy nem feladott, feladott, stb. És bármire megyek, azt írja hogy nincs ilyen találat, ergó nem tudok tovább menni.

2020. márc. 16. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
70%
Ha megvan a kód, azzal elsétálsz az automatához. Csomagfeladás gomb, majd az érintőképernyőn beütöd a kódot. Ekkor kérni fogja, hogy fizesd ki a feladás díját bankkártyával. Ezt tedd meg, ha sikerült, kinyílik az ajtó. Oda tedd be a csomagot, majd zárd be. Ezután nem kérem a bizonylatot gomb (óvd a környezetet, ne nyomtass). A címzett a kód regisztrációjakor megadott e-mail címre értesítést kap, hogy feladtad a csomagot és megkapja a nyomkövetéshez szükséges azonosítót is.
2020. márc. 16. 10:07
 2/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm, így teszek. köszönöm hogy ilyen pontosan leírtad!!
2020. márc. 16. 10:30
 3/5 anonim válasza:
100%

Címkét nem kell nyomtatni!

Viszont nyugtát érdemes, mert nekem egyszer a vevő felé kellett bizonyítanom, máskor meg a Foxpost kérte be, mert 1 hónap után sem kaptam meg az utánvétet, küldjem el a nyugtát! Nem mellesleg azon van a csomagszám is, amivel rá tudsz utána keresni és minden ügyintézéshez azt kérik!

Ez tényleg fontos, máskornazt mondom, hogy ne! Inkáb ne vigyél műanyag zacskót bevásárlásnál, meg ilyenek, nem egy 5 centis papírnyugtán fog múlni, ha fontos és tudod óvni a környezetet más módon.

2020. márc. 17. 22:21
 4/5 anonim válasza:
83%
Egyébként én tartok tőle, hogy nem veszi át, ilyenkor mi van? Szerintem a kialakult helyzet miatt...
2020. márc. 17. 22:47
 5/5 anonim válasza:
3as mi az az utánvét?
2023. szept. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!