Inkasszózta a szàmlámat a végrehajtó, lehet mèg ezen felül követelése?
Figyelt kérdés
Bementem, közölték, hogy részletfizetés esetèn visszavonjàk az inkasszót, ennek feltétele az első részlet megfizetése. Ez a héten megtörtènt, levették az inkasszót, viszont van egy majdnem 180. 000-res terhelés még a végrehajtótól a bankszàmlámon, amire jelenleg a munkahelyem àltal folyósított CSED és a családi pótlèk érkezik. Az irodát nem érem el mert nincs ügyfélfogadàs, nekem viszont hatàridőre vissza kellene fizetnem, azaz holnapra azt a kölcsönkért összeget, amiből az első részletet befizettem, plusz még az albérletem árát, ès nincs így elég levehető pénzem. Valakinek valami ötlet, hogy mi lehet ez az összeg?2020. márc. 12. 15:37
1/4 anonim válasza:
A végrehajtót fizeted majd ki utojára, ha végeztél a törlesztéssel is. Neki a munkadíja, behajtási költsége.
2/4 anonim válasza:
"levették az inkasszót,"
Akkor talán mégsem vették le, hiszen ott van 180 ezres "terhelés".
3/4 A kérdező kommentje:
Na utàna kérdeztem, levették az inkasszót, de ezt az összeget ahogy lett pénz pénteken a szàmlàmon, ő levette és átutalta a végrehajtást kérőnek, vissza már nem tudja adni, viszont ennyivel csökken a tartozásom.
2020. márc. 13. 13:09
4/4 anonim válasza:
OKÉ. Tehát időszakos "átfedés" volt az események között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!