Hogyan dönthetem el, hogy egy civil szervezet soros szervezet-e?
Lehetőségem nyílt civil szervezeteket támogatni, és én élnék ezzel a lehetőséggel. De nem szeretném, hogy Soros nevessen a végén, olyan csúnya feje van :(
Tehát pl: az Amerikai Vöröskereszt Soros szervezetnek számít-e?
#sorrynotsorry
Miért nem pl.: magyar gyermekek egészségét támogató/segítő szervezeteket támogatsz?
Ha olyan szervezetet támogatsz mint pl.: "Amerikai" vöröskereszt akkor könnyen benne lehet a pakliban külföldi érdekek révén.
De nyílván ez csak egy provokatív kérdés célozgatva a Fidesz sorosozására.. csak éppen támogatással nem jó viccelni.
Természetesen tudjuk, hogy csak trollkodsz, hiszen hol tudsz te támogatni Amerikai Vöröskeresztet itthon? Van nekik magyar adószámuk, technikai számuk? Nem a Magyar Vöröskeresztre gondoltál?
Igen, értem én, hogy kell a sorosozás, mert arra ugranak az emberek, ellenzékiek meg fideszesek is, de neked nem szóltak, hogy ez már kiment a divatból? A migránsozás még mindig megy, de már Alkalmatlan Karácsony az egyik főellenség, meg az ellenzék úgy általában, de legfőképpen Gyurcsány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!