Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan dönthetem el, hogy egy...

Hogyan dönthetem el, hogy egy civil szervezet soros szervezet-e?

Figyelt kérdés

Lehetőségem nyílt civil szervezeteket támogatni, és én élnék ezzel a lehetőséggel. De nem szeretném, hogy Soros nevessen a végén, olyan csúnya feje van :(

Tehát pl: az Amerikai Vöröskereszt Soros szervezetnek számít-e?

#sorrynotsorry

2020. márc. 11. 18:52
 1/6 anonim válasza:
100%
Minek neked amerikaiakat támogatni? Ha valami van ott elég, az a pénz.
2020. márc. 11. 18:56
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell őket hívni vagy e-mailben megkérdezni, hogy tessék mondani önöket Soros fizeti?
2020. márc. 11. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
16%

Miért nem pl.: magyar gyermekek egészségét támogató/segítő szervezeteket támogatsz?

Ha olyan szervezetet támogatsz mint pl.: "Amerikai" vöröskereszt akkor könnyen benne lehet a pakliban külföldi érdekek révén.

De nyílván ez csak egy provokatív kérdés célozgatva a Fidesz sorosozására.. csak éppen támogatással nem jó viccelni.

2020. márc. 11. 19:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem nevetni látni az öreget, olyankor kevésbé ocsmány a feje.
2020. márc. 11. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Keress parhuzamost
2020. márc. 11. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen tudjuk, hogy csak trollkodsz, hiszen hol tudsz te támogatni Amerikai Vöröskeresztet itthon? Van nekik magyar adószámuk, technikai számuk? Nem a Magyar Vöröskeresztre gondoltál?

Igen, értem én, hogy kell a sorosozás, mert arra ugranak az emberek, ellenzékiek meg fideszesek is, de neked nem szóltak, hogy ez már kiment a divatból? A migránsozás még mindig megy, de már Alkalmatlan Karácsony az egyik főellenség, meg az ellenzék úgy általában, de legfőképpen Gyurcsány.

2020. márc. 11. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!