Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ip stresser weboldalt használt...

Ip stresser weboldalt használt már valaki?

Figyelt kérdés
Mennyire lehet megbízható a weboldal ,fizetési szempontbol? Gondolok itt arra ha venni akarok 1 hónapos előfizetést,nem-e tudják lelopni a maradék pénzt a számlámrol? Játékbeli csalók ellen akarom használni,csak a próbaidő nem a legerősebb.

#internetkilövés
2020. márc. 6. 15:59
 1/2 anonim válasza:

Épp annyira veszélyes mint egy noname webshopból várásolni. Egyszer megadod az adatokat, ha elmentik, elmentik... Nem tudhatja rajtuk kívül senki.

Tehát válassz egy nevesebb szolgáltatót és így ennek az esélye minimális.

Azonban Magyarországon ez illegális. Igen tudom hogy maga a szervergép külföldi lesz, de hidd el hogy a bíróságot nem fogja érdekelni ha oda kerül. Nyilván kicsi az esély hogy odakerüljön, de nem kizárt.

"Játékbeli csalók ellen akarom használni,csak a próbaidő nem a legerősebb."

A játeékbeli csalók ip címét te mint tisztességes játékos nem látod az esetek 99,99%-ban. A maradék 0.01% nagy része meg az az esetek amikor te üzemelteted a játékszervert, így nyilván látod.

Tudom én hogy pont te akarsz csalni és pl egy br játékban kidobálni az ellenfeleket hogy te maradj egyedül :D

2020. márc. 6. 16:40
 2/2 A kérdező kommentje:
call of duty játékszerverre rengeteg csaló jár fel,nem nem azért akarom használni mert jobb játékos elhiheted..
2020. márc. 6. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!