Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lenne kereslet az online...

Lenne kereslet az online pénzért beszélgetésre?

Figyelt kérdés
Hogy valakivel úgy beszélek h ezért fizet is
2020. márc. 5. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%

Ilyet nem mondtam. Helyette azt, hogy ha egészséges volna az önértékelésük.

Személyesen is rengeteg társasági embert ismerek, aki egyáltalán nincs rendben. Olyat is, akinek alig vannak kapcsolatai, de sokkal inkább helyén van az önértékelése. Szerintem nincs komoly összefüggés.

2020. márc. 6. 16:46
 12/17 anonim ***** válasza:
76%

6. hsz-edben írtad: Egyébként ők is ezt mondják.  itt teljesen azt hittem, az "ezt" az én mondatomra utal :) de akkor amint most írtad, a tiedre. Nem volt egyértelmű.

A társasági - nem társasági emberrel nekem miért akarsz ellentmondani újra? Én barátságot írtam.

2020. márc. 6. 20:04
 13/17 anonim ***** válasza:
88%

A kérdésre még: itt is online beszélgetsz ilyenekkel, hisz a nethasználat pénzbe kerül nekik :)

és neked is, mellékesen :)

2020. márc. 6. 20:09
 14/17 anonim ***** válasza:
76%

#12 csak idéztelek téged.

Felesleges ezen vitatkoznunk, fenntartom azokat az állításaimat, amiket az előző oldalon olvashattál (ezek szerint kicsit elnagyolva).

De persze ilyen nem lesz, mert dietetikusokra is szükség lesz, amíg emberek egészségtelenül táplálkoznak, és személyi edzőkre is, hiába vannak ott a kondigépek.

Vannak emberek, akik egyszerűen arra vágynak, hogy vezessék őket. Miért baj az, ha valaki betölti ezt a szerepet?

2020. márc. 6. 22:42
 15/17 anonim ***** válasza:
76%

Hát, figyelj, nem én szólítottalak, meg, és most te hátrálsz ki.

Nem úgy sikerült a coach-marketing, ahogy gondoltad.

Te, coach :))))

2020. márc. 7. 07:58
 16/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok coach egyébként, és csak a véleményemet mondom el, nem marketingelek semmit. És utálom azt, ha trollok szándékosan kiforgatják a szavaimat.
2020. márc. 7. 08:50
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
na, az első, amiben egyetértek :)
2020. márc. 7. 09:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!