Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudtak venni hónap...

Hogyan tudtak venni hónap végén a nyugdíjasok ennyi lisztet és cukrot?

Figyelt kérdés
2020. márc. 3. 18:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Ugyan úgy, ahogy az unokázós csalók, pár 10, vagy esetleg 100 nyugdíjastól ki tudnak csalni 100 millió forintokat. Úgy. Van itt pénz, csak mindenki panaszkodik.
2020. márc. 4. 08:10
 12/17 anonim ***** válasza:
31%

"Mi a francnak venne egy nyugdíjas 20-40-50kg cukrot/lisztet? Egy áletre elég."

Te hol élsz? 20-40 kiló elég egy életre? WTF? Akár egy hónap alatt elfogy. Influenza-szezon van, mi minden nap teát főzünk, de ha egy család otthon főz, ez egyáltalán nem egy nagy mennyiség. Ha a nyugdíjasnak unokái is vannak, és szokott sütni-főzni, ezt elég hamar feléli. De ugye a kérdés arról szólna, hogy sokan félnek egy esetleges karanténtól, amikor utcára sem javasolt kimenni. Akkor pedig csak abból tud gazdálkodni az ember, ami van a spájzban, így viszont korlátozottak a lehetőségei, és ez a mennyiség 2 hét alatt el fog fogyni, ha neked kell otton sütni a kenyeret, begyúrni a tésztát, stb.

"Azt már meg sem kérdeztem a nagyon okos kérdezőt, hogy honnan tudja, hogy a nyugdíjasok mennyi cukrot és lisztet vettek"

Tényleg, senki másnak nincs szeme, csak egy pénztárosnak, mi? Más nem jár boltba, nem látja a felvásárlási lázat, mi? Meg az emberek nem is beszélgetnek egymással, nem mondják el egymásnak a munkahelyen, iskolában, buszon, hogy tegnap a Tescoban minden második kocsi tele volt zsugorszámra tartós élelmiszerrel...

"és miért olyan szenzáció, hogy egy nyugdíjas tud 1-2kg, de legyen mondjuk 10kg cukort/lisztet venni?"

Úgy írta ki, hogy szenzáció? Vagy hogy a világon soha senki nem tapasztalt még ilyet??? Basszus, ez egy olyan oldal, ami azért van, hogy bárki bármit megkérdezzen! Ha felmerült benne egy kérdés, hadd írja már ki, anélkül, hogy belekötnél! De nem emgy, úgy látom.

"Komolyan az a kérdés, hogy honnan van egy nyugdíasnak 2-3000Ft-ja cukorra meg lisztre?? Itt tart az ország?"

Mert hol tart az ország? Ott, hogy már kérdezni sem lehet, és mindenki mindenkinek beszól, ok nélkül? Te mivel vagy jobb?

Szerintem jogos a kérdés, mert állandóan sírnak, panaszkodnak, mégis kiderül, hogy van pénz. És hidd el, nem lesz az, hogy most feltankoltak kajából, és nem fogják tudni kifizetni a villanyszámlát...

Figyelj, nagyon egyszerű egyébként: ha ennyire frusztrált vagy, vagy ennyire nem érdekel egy téma, akkor nem kötelező kommentelni! Tovább lehet görgetni, és akkor csak azt olvasd el, ami érdekel!

2020. márc. 4. 17:20
 13/17 anonim ***** válasza:
36%
De te miért válaszolgatsz egyébként másik accounttal a saját kérdésedre? :)
2020. márc. 4. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
71%

"Tényleg, senki másnak nincs szeme, csak egy pénztárosnak, mi? Más nem jár boltba, nem látja a felvásárlási lázat, mi? Meg az emberek nem is beszélgetnek egymással, nem mondják el egymásnak a munkahelyen, iskolában, buszon, hogy tegnap a Tescoban minden második kocsi tele volt zsugorszámra tartós élelmiszerrel..."

Szóval minden második kocsi nyugdíjasé volt? A kérdésed a nyugdíjasokra vonatkozott. Nem az volt a kérdés, hogy az embereknek honnan van pénzük cukorra és lisztre, hanem azt kérdezted, hogy a nyugdíjasoknak honnan telik.

Erre kérdeztem, hogy te honnan tudod, hogy a nyugdíjasok mennyit vásároltak - hacsak nem ülsz egész nap pénztárban. De választ helyett azt írod, hogy minden második kocsi tele volt. Na most akkor vagy másról beszélsz, általában a kocsikról, vagy minden második kocsihoz egy nyugdíjas tartozott. Ez utóbbi egyszerű hazugság vagy trollkodás lenne részedről. Az nyilvánvaló, hogy bajod van a nyugdíjasokkal, ez legyen a te bajod, de ne hazudd azt, hogy minden második kocsinál nyugdíjast láttál.

2020. márc. 5. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
72%

Nem a kérdező vagyok, és sosem értettem ezt a hozzáállást. Hiába pontoztok le, ez titeket minősít, ha így kezeltek egy problémát.

Szerintetek egy féle véleményt csak egyetlen ember képvisel?

És mindenki más csak úgy gondolkozhat, ahogy te/ti?

Ez nagyon durván korlátlt hozzáállás, és minden, csak nem intelligens viselkedés.

Nem látom értelmét ilyen emberekkel vitatkozni, akik szerint csak nekik lehet igazuk. Ostoba emberek. :D

2020. márc. 6. 17:38
 16/17 anonim ***** válasza:
58%
Én még úgy tudom, hogy Magyarországon rettentő sokan élnek hónapról-hónapra. Tehát (ettől a kérdéstől függetlenül) nekem is estembe jutott, hogy hónap végén honnan van erre pénzük.
2020. márc. 6. 18:04
 17/17 anonim ***** válasza:
13%

Utolsó: igen, sajnos nagyon sokan élnek egyik napról a másikra, de nagyon sokan meg nem. Ne számítson már luxusnak az EU egyik államában bevásárolni lisztből, cukorból, konzervekből meg 1-2 alapélelmiszerből mondjuk 3-4-5000Ft-ért. Szerencsére azért még az emberek nagyobb része nem a létminimumon él, hogy ennyit ne tudjon megtenni.

A kérdés persze baromság, mert a kérdező azt feltételezi valamiért, hogy a nyugdíjasok vásárolták fel a készleteket...

2020. márc. 7. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!