Mennyit érhet ez a föld kb?
Figyelt kérdés
Kert:775 Négyzetméter
Rét:1412 Nm
Szántó:1920 Nm
Összesen:4107 Nm (0,4107 ha)
6,8 AK
Zártkertként van jegyezve.
Nincs művelve elég rég. se szántva se sehogy nem volt elég régóta. Fekvésileg egy kis település mellett van.
2020. márc. 2. 21:53
1/5 A kérdező kommentje:
Az le maradt, hogy a terület fele fás bokros terület(nem tudom számítana-e :D )
2020. márc. 2. 22:08
2/5 anonim válasza:
Nagyban függ attól hol található, milyen állapotban van, mekkora a terület, minek hirdeted, milyen messze van a fővárostól, illetve nagyobb várostól, vagy tótól( pl. Velencei-tó, Balaton) Szerintem 27 millió körül. Felénk a telek ár 4-5 millió/ 1000m²
3/5 anonim válasza:
A 27 milliót eléggé optimista becslésnek tartom. Láttam 3.000 nm-es építési telket is 1 millióért, illetve 5.000 nm-est is. Magyarul nagyon, de nagyon nem mindegy hogy hol van.
4/5 anonim válasza:
Nálunk 31Ft/m2 árban volt 6 éve, mostanra meg 90-160Ft/m2
VS
Győrhöz közelebb 1000-2000Ft/m2
5/5 anonim válasza:
Attől is függ hogy kitől kérded. Budapest melletti településen az állam szerint mikor földet sajátít ki, csak 1500 ft négyzetmétere. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!