El tudná valaki magyarázni, mennyi/milyen költségei vannak egy PayPal számlának?
Egy online áruházon keresztüli kapcsolathoz kellene csinálnom, ahol nekem utalna rá az áruház az eladott dolgok után.
Mennyit és miért kell fizetnem nekem? A számlanyitásért, pénz levételért, stb... Ezekre lennék kíváncsi, az oldalukon annyira nem igazodtam el-
Előre is köszönöm!
A pénzt küldő félnek merülnek fel tranzakciós költségei. Ha te csak pénzt fogadsz, nem kell fizetned semmiért. A költségeket szokták megegyezés szerint úgy átvállalni, hogy a fogadó fél aszerint fizeti meg a tranzakciós költséget, hogy annyival kevesebbet utalnak neki.
Például fizetnének neked 10 dollárt, de van rá 50 cent tranzakciós költség, így végül 9.50-et kapsz meg, hogy ne a másik félnek kelljen kifizetnie ezt. Normális esetben 10 dollár küldéséért neki 10.50-et kell fizetnie, abból .50 megy a szolgáltatónak.
Sajnos az előző válaszoló pont fordítva adta elő.
Valójában a pénzt küldő számára nem kerül semmibe, és te mint címzett fizeted a jutalékot.
Ezt bárki meg tudja erősíteni, aki fizetett már PP segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!