Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerettek sikeres uzleti...

Szerettek sikeres uzleti tortenetekrol olvasni vagy tv musort nezni?

Figyelt kérdés
Lehetoleg magyar emberekrol tortenetekrol amit meg el is tudtok kepzelni hogy ez tenyleg bejohetett.

2020. márc. 1. 18:55
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Nem igazán. Engem mindig is jobban érdekelt az, ha valaki a szakmai kudarcairól, rossz döntéseiről beszél. Az ok nagyon egyszerű, abból többet lehet tanulni. A sikersztorikból meg... Ha tudsz a sorok között olvasni, 10-ből 8 arról szól, hogy az illető jókor volt jó helyen, és akkor jó döntést hozott.
2020. márc. 1. 19:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindenből lehet tanulni, és igen, sok sikertörténet valóban inspiráló, főleg ha hasonló területről szól, mint amiben én tevékenykedek.
2020. márc. 1. 19:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Én pont a másik oldalt domboritanàm ki. Tv műsorok: elég jol felépített struktúra pl a cápák között. Lassan az összes olyan archetipus megjelenik benne ami a mai magyar vállalkozásokat jellemzi. Én már varom a folytatást ahogy ezt is pl vártam az Ecopoly után.

Boss Undercover ugyanez. Csak ott épp az alkalmazotti hozzáállások kerülnek bemutatásra, hiába hogy csak megrendezett színjáték. És ezekből sokat lehet tanulni és beépíteni a saját üzletedbe is akár.

Nem vagyok sikerkönyv párti. Az egyedüli teljesítménynek és adott helyi vagy helyzeti előnynek nincs általános érvénye a Te vállalkozásodra.

Lásd a fenti példát pl a "smartkosar.hu" esetében. Hiába olvastak volna sikerkönyvet az online piactererkről vagy webshoprol ha maguk nem értenek hozzá és igazából a kompetencia hiàny a hátrányuk, amit viszont jól ismertek fel es a targyalasi technkajuk is jó volt.

De látni ott nagyobb a füstje mimt a lángja full marketingest is( Allyos) vagy a vakbuzgó vallalkozót aki a csőd szélén áll, de még tolná be a milliókat elégetésre, meg aki koppint egy működő modellt , de neki nem megy ( alkoholos fagyi , ingatlanos applikacio, zokni rendelés)

Más meg szakmailag jó, de a pénzügyi része katasztrófa ( N'ice roll, Gulyásbomba , alkoholos fagyi pl.)

és még meg is van győződve róla, hogy mindenki hülye, csak ő a " helikopter" (Allyos, Jóga mese társalapítója , stb.)

2020. márc. 2. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!