Autó eladást hol kell jelenteni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy autó a nevemen, évek óta nem használom, jövő héten el adom adásvételivel. Hol kell ezt hivatalosan jelentenem?2020. febr. 27. 19:22
1/8 anonim válasza:
Kormányhivatalnál, illetve a biztosítódnál.
2/8 anonim válasza:
Szerződésben óra percet is írj ,minél hamarabb jelentsd le .
3/8 A kérdező kommentje:
Ki van vonva a forgalomból, így nincs rajta műszaki sem biztosítás. Csak jelképes áron adom el, hogy ne legyen útban. Ha jelentem a kormány hivatalban, akkor ha a vevő bármit csinal vele, engem már nem érint, ugye?
2020. febr. 27. 19:46
4/8 anonim válasza:
"Ki van vonva a forgalomból"
Ideiglenesen vagy végleg?
Rendszám van rajta?
5/8 A kérdező kommentje:
Van rajta rendszám. De ki van vonva ár vagy 4 éve. Kb. 5 éve egy helyben áll, meg sem mozdult
2020. febr. 27. 19:54
6/8 anonim válasza:
Ha van rajta rendszám, akkor csak ideiglenesen van kivonva a forgalomból.
Ez esetben viszont nagyon vigyázz, mert ha a vevő nem íratja át az autót és bármit csinál vele, akkor mindenért Téged fognak elővenni!
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt valamilyen úton ki tudom védeni? Kormány ablak bármi?
2020. febr. 27. 20:08
8/8 anonim válasza:
Ügyfélkapun keresztül az adásvételi szerződéssel tudod bejelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!