Előre utalás átbszás vagy mi lett a vége?
Szombaton adtam le egy rendelést és előreutalással rendeltem, ezért hétfőn már mentem is utalni, aminek az az eredménye hogy epekedve várnám a csomagot ugyanis a visszaigazoló e-mailben az szerepelt hogy amint beérkezik neki az utalás másnap már küldi is, hm.. Eltelt két nap és semmi.
Egyébként egy személyi edzőrők van szó aki szempillákat árul a saját fitness oldalán,a fitness szolgáltatások mellett és nem mellesleg ma fel is hívtam és nem vette fel de vissza sem hívott. Jó helyre utaltam és biztos megkapta még aznap az utalást.. Létezik higy nem tud ról ahogy kapott a számlájára miközben direkt megjegyzésben feltüntettem az adatokat is..
webshopból rendelted?
Ha nem tudod elérni az illetőt, akkor sokat nem tudsz tenni. Ha van levélcíme, akkor írj neki egy felszólítást tértivevényesen, hogy cselekedjen, küldje a terméket, vagy a pénzt vissza. Ha nincs válasz akkor max feljelentheted. Ennél többet nem tehetsz.
"hétfőn már mentem is utalni, aminek az az eredménye hogy epekedve várnám a csomagot ugyanis a visszaigazoló e-mailben az szerepelt hogy amint beérkezik neki az utalás másnap már küldi is, hm.. Eltelt két nap és semmi."
Előszöris: ha a bankba bementél utalni, az nem digitálisan indított utalás, hanem papíralapú. Erre nem vonatkozik az, hogy pár órán belül átmegy, hanem csak másnap. Ez tehát a kedd volt, azaz tegnap. Szóval tegnap megkapta az utalást, ahhoz képes ma van a másnap, amikor ígérte, hogy feladja. Ha hozzáteszem a posta-faktort, akkor jó eséllyel jövőhét elején megkapod. Ha nagyon nagy szerencséd van, akkor esetleg péntek, és ha sűrűn van ötösöd a lottón, akkor holnap. Persze ebbe az egészbe bekavarhat az a bizonyos wellness.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!