Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mikor érkezik meg a levél?

Mikor érkezik meg a levél?

Figyelt kérdés
Egyéni jelentkezők vagyunk gimibe, pénteken adtuk fel a tanulói adatlapot Győrbe, ajánlott levél és elsőbbségiként. A postai nyomkövető azt írja, hogy a küldeményátvétel folyamatban. Ez mit takar? Mikor fog megérkezni végre?

2020. febr. 19. 18:02
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
A postán van a levél, de még vitték ki. Összegyűjtik és egyszerre viszik.
2020. febr. 19. 18:23
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Január 20-án egyszerre 2 ajánlott levelet adtam fel ugyanott, különböző címzetteknek. Az egyik (egy cégnek küldtem) átvételre került másnap, a másikra (állami szervnek küldtem) ugyanazt írta, mint neked. Én érdeklődtem a posta honlapján keresztül és ezt a választ küldték:

"Elektronikus nyilvántartásunk alapján tájékoztatjuk, hogy az RL....... azonosítószámú küldemény 2020.01.21-én meghatalmazott részére átadásra került .

Nyomkövetési rendszerünkben a kézbesítési információ technikai okok miatt nem jelenik meg, melyért elnézését kérjük"

Írj nekik az ajánlási ragszámot megadva, nekem még aznap válaszoltak.

2020. febr. 19. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!