Hogyan kell megírni a lenti ügyben meghatalmazást?
Magyarul: Valaki más viszi be helyetted a munkaszerződést a munkaügyi hivatalba ahhoz, hogy megkaphasd a "fel nem használt" álláskeresési járadékod összegét?
Meghatalmazás
Alulírott Kérdező (ide a személyes adataid) meghatalmazom Nagy Bélát (ide a személyes adatai, személyi igazolvány száma sem árt), hogy a részemre megállapított álláskeresési járadék folyósítás időtartamának hátralevő idejére eső összegének egy összegben történő kifizetése iránti kérelmemmel kapcsolatos iratokat (kérelem, határozatlan időre szóló munkaszerződés, stb.) helyettem, és nevemben a pilisborosjenői Kormányhivatal Munkaügyi Központjához benyújtsa, valamint az azzal kapcsolatos iratokat a hivataltól helyettem átvegye.
Dátum, és mindkettőtök aláírása feltüntetve, hogy meghatalmazó, és meghatalmazott.
Én ajánlom a két tanút is rá, biztos, ami biztos.
A meghatalmazásból hagyd ki azt a szövegrészt, amivel nem szeretnéd meghatalmazni az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!