Biztosítási ügynökként vagoynokat keresni? Hasonló átverés, mint az MLM?
Persze... nyilván nem az én jólétem fontos nekik, meg elég átlátszó a szöveg is meg az egész körítés, amivel hívtak (oda-vissza vittek kocsival, korábban soha meg nem hívtak magukhoz, most először jártam náluk).
De legalább ha valami kézzelfogható sikert fel tudnának mutatni, azt mondanám, oké, lássuk. De sem őket, sem mást nem ismerek, aki ebből akár csak megélt volna, nemhogy meggazdagodott volna, amit most nekem is belebegtettek.
Na azert alljunk le itt a savazassal. Szedjuk szet. Alapvetoen harom terulet lehet ahol dolgozhatnak mert azt nem irtad. Van az ofaube, ami tenyleg kerulendo. Nem nagyon nevezik meg a ceget, kodositenek toborzaskor meg ugyfelezeskor is. Lehet sima alkusz de azok nem szoktak igy toborozni meg nincs ilyen duma. Lehet meg kozvetlenul fuggo ugynok valamelyik biztositonal is. De inkabb az elsore szavazok. Azok ilyenek. Persze alaptalanul meg a rizsa. Ezek mondjuk nem
Mlmesek. Annyi hogy ha beszerveznek kapnak par szazalekot amit kotsz. De akinek nincs sales tapasztata nem fog mert oktatas nemigen van. Igy ugy adnak el szolgaltatast hogy nem ertenek hozza. Pedig nem feltetlenul lenne rossz (bar a piacon vannak jobbak - nem sajatjuk pl az eletbizti hanem par biztositoet kozvetitik)
Nem "olyan mint az MLM", hanem az.
Ófaubé, emkápé egyremegy.pénzügyi termékeket árul. Voltam ilyenben, kerestem vele pár százezret, de nem volt tiszta a lelkiismeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!