Te hol vennél Google részvényt?
Itt írom a részleteket.
Van pénzem mondjuk 5 millió forint nincs rá szükségem csak áll. 5-10 évig ráér hogy részvényben legyen. Ráérek megvárni, hogy felmenjen az ára. Csak annyit akarok, hogy mondjuk venni x-ért részvényt és mikor mondjuk 2x lesz akkor kivenni. Ráérek nem akarok naponta ki be tenni meg figyelni óránként a grafikonokat. Majd ha több x lesz évek múlva akkor kiveszem. Talán a Google-ban bízok. Szerintem ők az atyaúristen. Vagy ha még nem akkor szerintem azok lesznek.
Kerek összegekkel számolva, hogy egyszerű legyen valaki elmondaná kb. a költségeket?
Veszek mondjuk 5 millióért 5 Google részvényt (csak mondtam valamit)
5 év múlva mondjuk megduplázza magát a Google. Ki tudok venni 10 milliót? Milyen egyéb költségek vannak amik lejönnek akár idő közben, akár kivételkor plusz utána az adózás?
Egyszer már vettem OTP részvényt OTP-ben ott egész átlátható volt kb az amit leírtam minimális költségekkel.
Aztán kipróbáltam a Plus500-at demóban. Minden ok volt és átlátható. Betettem egy 20-ast nem demó módban. Mint ha iratmegsemmisítőbe toltam volna a 20-ast. Ilyen díj olyan díj ilyen készenlét olyan éjszakai díj stb.
Kivenni se mertem ami maradt mert nem mertem megadni minden adatomat azért a pár ezer forintért.
Ti mit ajánlanátok hol a legegyszerűbb Google részvényt venni úgy, hogy nincs semmilyen részvényes fiókom és csak pihentetni szeretném bent a pénzt ameddig esetleg megduplázódik. Fontos még hogy ne legyen 10 külön költség is ami szépen elnyeli a nyereséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!