Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ezek a fuvarozó cégek (DHL,...

Ezek a fuvarozó cégek (DHL, GLS. ) mégis kiknek fuvaroznak tulajdonképpen? Több lenn

Figyelt kérdés
Talán nyugdíjasoknak? Minden csomagot csak hétköznap, reggeli órákban hoznak ki, hát kérem szépen, ilyenkor a népesség jelentős hányada munkahelyen van, és olyan délután 3-4 fele esik haza, hát nem ekkor kéne kiszállítani??? bakker mindig le kell akasztani vhonnan egy embert hogy vegye át nekem, mert magam élek...

2020. jan. 17. 16:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%

Én a munkahelyemre kérem.

Vagy csomagponta.

Vagy csomagautomatába.

2020. jan. 17. 16:50
 2/11 anonim ***** válasza:
85%

DPD, GLS futárcégek csomagjainak nagy része internetes megrendelést szállít házhoz.

"ilyenkor a népesség jelentős hányada munkahelyen van,"

Internetes megrendelésnél lehetőséged van szállítási címet megadni: kérd a munkahelyedre, ha úgyis ott vagy egész nap és a probléma megoldva.

2020. jan. 17. 16:50
 3/11 anonim ***** válasza:
82%

“ilyenkor a népesség jelentős hányada munkahelyen van”

Mily meglepő, hogy ők is.

Felséged felháborodás helyett legközelebb kérje átvételi pontra a csomagját, mert nem hozzád fog alkalmazkodni egy seregnyi másik ember. A többség meg tudja oldani ugyanis ezt a szörnyen nagy problémát.

2020. jan. 17. 17:11
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Glsnél pl tudsz kérni kifejezetten esti szállítást is.
2020. jan. 17. 17:12
 5/11 A kérdező kommentje:
nem kérhetem munkahelyemre, mert busszal járok, és nagy csomagról lenne szó, átviteli/csomagpont nincs a közelembe, messzire meg nem tudok elmenni érte mert nincs autóm. Erről az esti szállításról annyit, hogy egyszer dhl-nél láttam ezt a lehetőséget, csak nem lehetett rámenni, mert azt írta hogy ennél a terméknél nincs esti kiszállítás...
2020. jan. 17. 19:01
 6/11 anonim ***** válasza:
12%
Nem a webáruházban kéred, hanem a futártól. GLS pl küld egy mailt; hogy várhatóan holnap/után visszük, van 24 órád adott linkre kattintva módosítani napot, helyet vagy szállítási időt, utóbbinál asszem 17-20 az esti intervallum. Ez minden csomagnál így van, akármekkora és akárhonnan jön.
2020. jan. 17. 19:20
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Szólnak előtte egy nappal. Van időd beszélni a nyugger szomszéddal,h vegye át.
2020. jan. 17. 20:00
 8/11 A kérdező kommentje:
napot azt láttam hogy lehet, de időt nem előbb néztem
2020. jan. 17. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
80%
Roppant egyszerű! Ne rendelj semmit, menj el a boltba és vedd meg
2020. jan. 18. 17:36
 10/11 A kérdező kommentje:
amit meg tudok venni, azt meg is veszem boltba, ami meg nincs a közelembe, azt rendelem
2020. jan. 18. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!