Szerintetek mennyi az a pénz Magyarországon, ami ha megvan, akkor az ember anyagilag független, soha többé nem kell dolgoznia?
Én a realitások talaján állva számolok.
Számolj évi 4M forint keresetet...persze tudom, itt a Gyakorin mindenki 40-et keret, de mondom, most a valóságot számolom! Szóval évi 4M a fizud. Ezt szorozd fel mondjuk 60-al, mert élsz 80 évet. + jöjjön egy kis kerekítés: 400M, ennyi egy életre elég.
Aki nem dolgozik, annak a szabadideje minimum megduplazodik, szoval tobbet is kolt valoszinuleg az eletre. Ha igazan kihasznalja, akkor pedig kb 12 honapbol 10-et utazik, amihez mar kell a fentebb irt szamom, alatta vagy foglalkozni kell vele munkaszeruen (meg ha keveset is, de kell), ami mar tulajdonkeppen munka, vagy otthon ulve passzivan eljuk le az eletet? Mert ha igen, akkor valoban eleg 1-2 millio dollar is.
De a fuggetlenseghez hozzatartozik, az akarmikor akarhova utazas szerintem, illetve a kerdezo egyaltalan nem akar dolgozni. Szoval 4 millio dollar, es meg igy is kell esz hozza, hogy inflaciot kikuszobolje, de ez annyira minimalis odafigyeles, hogy belefer. Ez alatt a szam alatt nincs valodi fuggetlenseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!