Otthoni munkát szeretnék, mert nagyon kellene pénz, vannak ilyenek?
vannak, de nem fizetnek ki. Miért nem vállalsz valami mást? Árufeltöltés vagy akármi.
Az otthoni meló mind átverés, elötte valamennyit be kell fizetni, hogy elkezdhesd a melót, végül ők nem fizetnek...nem egy ilyet hallottam már...
Én otthon gyöngyfűzéssel foglalkozom,és amikor kész vagyok rendesen kifizetnek..
Persze ez a munka nem újság vagy net útján lett,hanem egy kedves ismerősöm ezeket árulja.Jobban mondva van neki egy kis bizsu üzlete ahol az ilyen gyöngy ékszereket is eladja..Ő adta nekem a munkát..Talán neked is kéne ilyen kapcsolatot kialakítani,vagy el kéne menned ilyen kis üzletekbe,hátha kell nekik ember...Mindenesetre inkább te magad menj a munka után,mert a legtöbb hirdetett munka becsapós..
amit a 2. ír, az teljesen más, mint az átlagos otthoni melós hírdetések. (ismerős azért csak nem ver át)
én sose próbálnám meg egyik hírdetést sem...vagyis írtam már pár mailt ilyeneknek, és küldték is a tájékoztatót, hogy borítékolással, meg gyöngyfűzéssel 120e ft-ot is kereshetek havonata...hát ha ez így menne, akkor mindenki otthon lazulna a borítékolással....ja és persze mellékelték, hogy csupán x összeget kell elküldenem stb. stb. Na most elég, ha csak 5-10 ember bedöl naponta, máris sokat keresnek....az a leggázosabb, mikor csak egy postafiók az elérhetőségük, de van aki még így is bedől...
szerintem hírdetésekből ne is válogass.
De miért kizárólag otthoni munkát keresel? Szórólap terjesztés vagy ilyesmi?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Már most megmondom neked,hogy bukni fogsz 600 forintot,és hozzá segítesz egy link embert a pénzhez..Hát persze hogy azt mondja nem kamu,mert tudja,hogy 600 forinttal még a rendőr sem tehet semmit..Ha egy munkáért neked kell fizetni az már csak becsapós lehet..
De az ilyenek miatt mint te akik még most is fizetnek tud érvényesülni a csaló munka adó cégek...Kár..
Megnéztem a linket.KAMU a tesóm már végig csinálta.Fizetett 600 forintot,és kapott egy levelet amiben szintén ez volt leírva,és a végén jelezték,hogy vannak konkrét munkák amit csak neked küldenek el,de fizess újra.De itt már több ezret kell fizetni.Ha jól emlékszem először 3000 forint volt..Itt már nem fizetett a tesóm..Szóval KAMU...
Egyébként te is gondolkodhatnál ha végig olvastad.Ha igaz lenne amit írtak ,akkor ki az a hülye aki hajnalban kelne,hogy egy gyárba elmenjen dolgozni havi 70-80.000 forintért? Akkor mindenki otthon kényelmesen keresne százezreket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!