Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tudtok olyan weboldalt ahol...

Tudtok olyan weboldalt ahol lehet biztonságosan game accountot eladni és venni?

Figyelt kérdés
Például ha veszek valamit akkor valakinek előbb oda kell adnia a pénzt, vagy az accountot. Persze ha valaki odaadja előre az accountot, semmi garancia, hogy megkapja a pénzt, vagy fordítva is igaz ez.
2020. jan. 8. 20:46
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Entropia ban lehetne farmolni, izzadtságot kell kinyerni mobokból, egy óra alatt kb. 500 sweatet lehet kinyerni, aminek az értéke 0,5 ped.

10 ped egy dollár. 1ped kb 28 Ft. Ez kb ha csalás nélkül csinálod 12-14 Ft os órabér, de botokkal szerintem áttörést lehetne elérni.

2020. jan. 10. 03:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Entropia universe a játék neve, ha megvan az izzadtság, sikerült kinyerni a mobból, legálisan pénzzé teheted, de legális módszerekkel, nem fogsz túl sok sweatet keresni, multiboxingolva, botokkal esetleg.

Ha futtatnánk 10 botot 0-24 ben az napi 12*10*24 lenne napibérbe 2880 Ft. Ebből levonni még az áramszámlát.

2020. jan. 10. 03:26
 13/16 A kérdező kommentje:
Én is a kiskapukat próbálom keresni amiből lehetne pénzt keresni, de a problem abból áll, ha sikerül előállítanod is valamit, nem igazán tudod eladni a világhálón. Csak olyan játékok jöhetnek szóba ahol igazi pénzért játszanak, de ezek a játékok is megteszik az erőfeszítéseket, hogy ne tudjanak pénzt kivonni belőlük. Mondjuk az entropia universen sokak fappolásból éltek, (first aid pack) mivel a harcosokat healelni kellett, hogy nagy mobokat le tudjanak ütni, de mivel a fapperek sok pénzt vittek ki a játékból, csináltak frissítéseket amivel tudnak a játékosok saját magukat healelni. A legerősebb fap került kb 2,5 millió Ft ba. Ennek köszönhetően akik ezt megvették, a frissítés miatt visszaesett az ára a felére, vesztettek rajta több mint egy milliát.
2020. jan. 10. 03:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Ránéztem 1 gameplay videóra, hát 2 percig sem bírtam nézni.

Kérdező jó gyűjtögetést kívánok neked, 12Ft/óra :) még mindig röhögök rajtad, elírtam veled nevetek!

Megkérdezhetem mennyinél jársz?

2020. jan. 10. 16:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Pont ezérr írtam, hogy szükségem lenne valakire, aki tud botokat írni, hogy ne egy karival csináljuk egyszerre, hanem mondjuk tíz karival. Úgy már 120 forint per óra.
2020. jan. 11. 03:02
 16/16 A kérdező kommentje:
Nyilván nem csinálom 12 Ft os órabérbe.
2020. jan. 11. 03:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!