Mivel lehet a legtöbb pénzt keresni?
A legjobb az, ha több helyre teszed a pénzed, így ha az egyik forrást bukod, esélyed van a többinél profitra.
Ahogy előttem is mondták, ha lenne 1 milliárd dollárod, nem kellene feltenned ezt a kérdést, mert a sok pénz a lehetőségeket is vonzza magával.
A kérdező sem állította, hogy van egymilliárd dollárja, azt írta “mondjuk ha volna”. Szóval ez egy elméleti kérdés.
Egyébként semmi sem “hozza biztosan vissza” a pénzt. Egy vállalkozást irányítani nagy felelősséggel jár és egyáltalán nem könnyű. Szóval ha jól csinálod sokat hoz, ha rosszul, akkor sokat visz.
Amúgy nem érdemes egy helyre pakolni a pénzt. Nagyon értékesek tudnak lenni például a védjegyek, azokba érdemes sokat fektetni. Vállalkozást mindenképpen érdemes lenne irányítani, nem számít milyet. Mostanában a média által is egyre többet lehet keresni.
Ennyi hozzáfűznivalóm lenne, remélem azért hasznos volt.
Ha valaki örökölne egymillió dollárt annak először is kéne szereznie egy “business coach”-ot, vagy legalábbis elmennie egy tanfolyamra,
A legmegtérülőbb, ha a pénzt a tudásod növelésére használod. Tudom, hogy ez nem tűnik olyan hasznosnak, de ez az igazság.
Ha valami “anyagi” befektetésre vágysz, még mindig jó szívvel ajánlom a védjegyeket. Hidd el, többet érnek, mint gondolnád.
Az arany jó ötlet, nem is olyan kockázatos.
Az ingatlanok jó befektetések lehetnek, de sok a munka velük.
Ezek a plusz információk amikkel szolgálni tudok.
5-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!