Budapesten miért nevezik kiemelt bérnek a nettó ezres órabért amikor leszednek egy szobára! Is az ingatlanos gerillák 90 ezerrel rezsivel?
Mi ebben a kiemelt hogy a 170 nettóból 90 repül csak egy odú méretű szobára?
A maradékból nyilván marha jól élsz...
"Szóval a rezsid egy hónapra 30-40 ezernél nem több, még lehet sokat is írtam. A többiből meg teljesen jól meg lehet élni."
Ha van lakásod. Úgy beszélsz mintha ez alapvetés lenne.
És akinek nincs?
"Nem hiszem, hogy ne lehetne találni szobát rezsivel együtt 90 ezernél jóval olcsóbban, max. nem a központban bérelsz"
A 90 ezres szoba nem központi, ott még drágább.
Persze lehet van szoba 70 ért is, de azzal se vagy sokkal beljebb...
Pláne hogy a gerillák az ilyen "olcsó" szobákat lányoknak adják ki szinte mindig...
"Ha van lakásod. Úgy beszélsz mintha ez alapvetés lenne.
És akinek nincs?"
most komolyan??? Pontosan ezt írtam le, mit nem lehetett ezen megérteni???
Akinek nincs, az NEM a munkáltató felelőssége, nem az ő dolga.
Nem neki kell emiatt több pénzt adnia.
És akkor akinek van, mert örökölte, vagy összegürizte az árát, akkor az keressen kevesebbet, mondván neki nem kell albira költenie?
Vagy hogy gondolod?
A te életed, a te dolgod, hogy megoldd a lakhatásodat, nem másé.
Benne vagyok egy fb-csoportban, Tibi atya tette ki egyzser: g*ci drága albérletek.
Épp tegnap volt olyan poszt, hogy tizenpárezerért lehet szobát bérelni. Nem, nem nőnek kell lenni és szexuális szolgáltatást nyújtani, hanem több szoba van, és ha hozol új és új embereket, akkor a te lakbéred mindig egyre olcsóbb lesz.
Ez csak egy példa.
Vidéken 30 körül is van szoba. Nem putri.
Tudom, itt a fizetés is kevesebb.
De basszus, egy gyárban itt is lazán megvan a 150-200, és ha 30-50 ezer egy szoba, vagy egy kisebb településen egy szoba-konyhás ház, akkor nehogy már ne tudj megélni.
Csak épp reggel be kell buszozni vidékről a városba, az ipari parkba, ahol van meló dögivel.
Hát, ha semmit nem vállalsz be, akkor tényleg nem tudom, mire vársz.
Amúgy szerintem is full kamu, és nem tiszta a kérdező.
@11:30
Persze hogy nem tiszta, alkoholista meg skizofrén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!