Albérletnél hogy szokás vagy ajánlott az internetet bevezetni?
"Általában az a szokás, hogy a tulaj is ott lakik"
jó pár helyen laktam már, de ez még sehol sem volt "szokás"...
Én sem laktam még olyan albérletbe, hogy a tulaj is ott lakott, pedig pont 10 albiba laktam. Plusz jómagam is kiadok lakást, amibe nem lakok.
Nálunk volt olyan, hogy az én nevemre volt, főleg a Flip, az nagoyn jó albiba, mert nincs hűségidő, beszerelik és kész. De volt, hogy a főbérlő nevére volt
Jellemzően a bérlő kötteti be a saját nevére, így olyan lesz, amilyet szeretne.
Egyszer laktam olyan albiban, ahol az előző lakóról átírattuk a nevünkre, de ott nem volt alternatíva lefedettség miatt, így amúgy is azt kötöttük volna.
"jó pár helyen laktam már, de ez még sehol sem volt "szokás"..."
Jó, hát saját tapasztalat, az életem azon részéből, amikor a pénzügyi helyzet miatt albérlőkkel kellett szrakodni :) Elég sok negatív tapasztalatot szereztem abból az időből erről, összességében több szívás volt a bérlőkkel, mint amennyi pluszt jelentett, úgyhogy én már nem is adnék ki lakást, csak ismerősnek/havernak. Csak hát mikor csináltuk, mi így csináltuk, és nem is tiltakozott egyik bérlő se. A router nekünk is jó volt, mert ágyból/bárhonnan volt netünk telefonon nekünk is, és nem is kellett ehhez áram alatt lennie a gépnek, csak a routernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!