Mennyit keres egy budapesti hajléktalan?
Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akik a 4-6 villamoson kéregetnek. Van a félsánta ("segíítsenek, éhes vagyok)
A hamis prédikátor (alacsony őszes), meg a kutyás raszta.
2019. nov. 27. 19:44
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem sokat, talán épp annyit, hogy ne haljanak éhen. A hamis prédikátort gyakran látom, sajnálom szegényt mert olyant mintha tényleg egy robot lenne és ugyanazt ismétli 24/7.
3/5 anonim válasza:
Az a hamis prédikátor egy gonosz törpe!!!, mar össze vesztem vele egyszer😑 mit kéne sajnálni rajta??? Ha arra képesek hogy estig járják,kéregessenek a villamosokon... elmehetnének dolgozni ;) munka van bőven
4/5 anonim válasza:
4-5 ezer ft/nap. Ez elmegy kajára, piára.
5/5 anonim válasza:
Ha óránként. Sál 10 ember ad nekik egy 100-ast, már akkor 8000-et megkeresnek 8 óra alatt.
Láttam olyan hajléktalant, aki a 4-6-on árulja a fedél nélkült, és amíg végig sétált a villamoson 2 megálló alatt, keresett egy ezrest, és az újságot sem kérte senki. O mondjuk 6000-es oraberen van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!