Van már tapasztalata valakinek a WISH webáruházzal kapcsolatban?
Nekem kizárólag negatív.
Kétszer rendeltem, egy se ért ide.
Rengeteg a kamu, szar, scam.
Alkexpresst és eBayt használom, azokon már rengeteget rendeltem, mindig megkaptam
Csak be kellett volna írni a keresőbe, hogy Wish és rengeteg kérdést találtál volna. Nem, nem kekeckedek, csak próbállak ráébreszteni, hogy "segíts magadon, az Isten is megsegít"
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=wish&katego..
Nekem eddig mindig megjött, amit rendeltem, ebayen pl többször tűnt el cuccom.
Wishnél arra kell figyelni, hogy bár az árak nagyon kedvezőek, de általában a szállítási költség majdnem ugyanannyi, mint maga a termék, úgyhogy nagyon meg kell nézni. Illetve àt kell nyálazni a véleményeket, főleg a fotósokat. Olyat nem veszek, amiről nincs vélemény.
A kamuárak miatt az ebayt jobban szeretem, kevés kivétellel megtalálható rajta ugyanaz, többnyire ingyenes vagy alacsony szállítási költséggel is. Bár most legutóbb nekem 5 csomagom nem jött meg, szóval asszem egy darabig nem rendelek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!