Girlll3 kérdése:
Miért kapok kérdőíveket az új munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Egy hónapja dolgozok egy kórhházban, de az utóbbi időben három kérdőívet is kaptam, tele olyan kérdésekkel, amiknek zöme amúgy magánügy, másik fele a milyen ez a munkahely és mennyire vagyok munkaképes. Máshol is ez van? Az első kérdőívet lepasszoltam, a másodikat kitöltöttem, bár nem szívesen, most egy harmadikkal fárasztanak.2019. nov. 11. 21:50
1/3 anonim válasza:
Nálunk eddig 1 volt egy év alatt. Szerintem nem normális, ami ott megy.
2/3 anonim válasza:
Soha egyik munkahelyemen sem kellett kérdőíveket kitöltenem.
Amiről úgy érzed, hogy magánügy, kihagyod.
Gyerekem iskolája tett fel ilyen-olyan érdekes kérdéseket, mondván valamilyen pályázati pénzhez kérték az adatgyűjtést. Hát tőlem nem kapták meg a választ... :)
3/3 anonim válasza:
Add meg a telefonszámukat és megkérdezem helyetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!