A Jófogáson egyidőben (egymás-után) hány magánhirdetést adhatok fel ingyen? (Nem találom a felhasználói szabályzatban)
Szeretnék meghirdetni 8-10 használt cuccomat szinte ingyen, ezért nem szánnék a hirdetésre pénzt, de jó lenne külön-külön képpel igényesen meghirdetni mindegyiket.
(Próbáltam egy képre felrakni mindent, és a leírásban részletezni, de nem engedte az admin.)
Ötlet?
Szerintem korlátlan számban adhatsz fel magánhirdetést ingyen, ha azok különbözőek. A hangsúly a különbözőségen van.
Pl. ha egy fűnyírót akarsz meghirdetni Budapest XI. kerületében, akkor ugyanezt a fűnyírót, ugyanazzal a hirdetési szöveggel (és képekkel), ugyanazzal a felhasználói profillal nem tudod egyidőben megjeleníteni másik hirdetési címmel, mert visszadobják a moderátorok.
Előző vagyok.
A "másik hirdetési cím" = pl. Fejér megye.
Azaz nem a hirdetésed "Rövid leírás (Cím)" mezőjének tartalmára gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!