Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Minden harmadik amerikai...

Minden harmadik amerikai dollármilliomos?

Figyelt kérdés

Egy portfólió cikk szerint 99 millió amerikai van a világ leggazdagabbai között.

Mindeközben... Amerika népessége kb 327 millió. Nyilván nem mind amerikai állampolgár.

[link]

2019. okt. 26. 20:42
 1/3 anonim ***** válasza:
90%

Nehéz, ha csak a cikkek címét olvasod el:

"Amerika mindenkit leköröz abból a szempontból, hogy mennyi dollármilliomosnak ad otthont: a jelentés szerint 18,6 millió fő mondhatja ott magát dollármilliomosnak, "

2019. okt. 26. 20:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de nézd meg Amerika területét. Vagy csak az USA-t. Igaz, hogy az Északi-sark, vagy a Namíb sivatag is nagy, de kicsit ritkábban lakott, mint Amerika.
2019. okt. 26. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ez minden 18.-nak jön ki, a számokból.

Ez meg itthon is megvan, reális.

Mármint nem dollárban, nyilván.

Gyerekkoromban annyira mást jelentett ez a szó, hogy milliomos. Nagyon-nagyon gazdag embert jelentett, el sem tudtuk képzelni, mennyi pénze van.

Persze akkor nem ennyit ért, mint most, ez tény.

De jelenleg én is milliomos vagyok.

És nem vagyok gazdag.

Érettségim van, egy multinál dolgozom, lakáshitelt fizetek, és az elmúlt 3 évben összegyűjtöttem kb 1,2 millió ft megtakarítást.

Ugye nem egy nagy összeg?

Sok mindenre nem elég...

De elmondhatom magamról, hogy milliomos vagyok! :D

2019. okt. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!