Ez megoldható lenne? (többi lent)
Sziasztok!
Azt szeretném tudni, hogy megoldható-e az, hogy például megkérek valakit, hogy postára tegyen fel nekem valamit, úgy hogy én megyek be érte, de szlovákiai vagyok, az nem baj? Akkor is ki fogják adni? Ha igen, akkor olyankor milyen adatokat (stb) kérnek? Köszi előre is!
Meghatalmazással át tudod venni.
Ehhez mindkettőtöknek egyszer be kell menni közösen és az ügyintéző előtt alá kell írni a meghatalmazást.
Esetleg van tesztelés alatt elektronikus meghatalmazás, de ehhez ügyfélkapus bejelentkezés kell (és legutóbb épp nem is működött).
Bővebben:
Nos, kérdező, fuss neki még egyszer a kérdésednek, mert sok minden nem derül ki belőle:
- Hol akarsz vásárolni? - már ha egyáltalán vásárolni szeretnél, nem csak küldetni valamit (némely oldalakon ugyanis csak megadott postázás van, attól eltérni nem lehet: pl. ha csak házhoz szállítás van megadva, akkor nem lehet postán maradóra kérni)
- Honnan hová szeretnéd postáztatni? Magyarországi postára kérnéd és Te mennél érte Szlovákiából?
- Miért nem Szlovákiába kéred?
Annyira érthetetlenül tetted fel a kérdést, hogy valaki még a meghatalmazásról is írt, pedig feltételezem, hogy Te mennél érte személyesen - ilyen esetben nincs szükség meghatalmazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!