Lehet-e a nevemen még egy feltöltőkártya?
16 éves vagyok, és az lenne a kérdésem hogy lehet-e a nevemen 2 feltöltős előfizetés?
Csak egy pár hónapig lenne 2, mert eddig Telenoros voltam, de még tavasszal kaptam egy vodás kártyát ami jelenleg nem a nevemen van. A vodás kártyás előfizetést kellene átíratni az én nevemre lehetséges, ha már van egy Telenoros kártyás előfizetésem is?
De igen, olvatsd csak el:
"Feltöltő kártyás előfizetést szeretnél kötni nálunk?
Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy 14 éves kor alatt nem köthető szerződés!
14 és 18 év között 365 naponta 1 szerződés köthető, melynek további feltételei az alábbiak:
aktiválásra kerül a Gyermekzár, és a Mobilvásárlás tiltás szolgáltatás, ami 18 éves korig nem törölhető.
16 éves korig nem szerepelhet a tudakozóban az adott telefonszám." forrás: vodafone
"A Telenorral érvényes Előfizetői Szerződést kizárólag az alábbi személyek köthetnek:•14. életévét betöltött, nem cselekvőképtelen állapotú természetes személy (korlátozottan cselekvőképes kiskorú); "
(nekem 2. éve van a Telenorral élő kártyás szerződésem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!