Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Lehet-e a nevemen még egy...

Lehet-e a nevemen még egy feltöltőkártya?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, és az lenne a kérdésem hogy lehet-e a nevemen 2 feltöltős előfizetés?

Csak egy pár hónapig lenne 2, mert eddig Telenoros voltam, de még tavasszal kaptam egy vodás kártyát ami jelenleg nem a nevemen van. A vodás kártyás előfizetést kellene átíratni az én nevemre lehetséges, ha már van egy Telenoros kártyás előfizetésem is?

#távközlés #Telenor #Vodafone #feltöltőkártya #Telekom #adategyeztetés #mobilszolgáltatások #maximális kártyaszám
2019. okt. 23. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
18 alatt? Csodálkoznék.
2019. okt. 23. 17:46
 2/6 A kérdező kommentje:

De igen, olvatsd csak el:

"Feltöltő kártyás előfizetést szeretnél kötni nálunk?

Szeretnénk felhívni figyelmedet, hogy 14 éves kor alatt nem köthető szerződés!

14 és 18 év között 365 naponta 1 szerződés köthető, melynek további feltételei az alábbiak:

aktiválásra kerül a Gyermekzár, és a Mobilvásárlás tiltás szolgáltatás, ami 18 éves korig nem törölhető.

16 éves korig nem szerepelhet a tudakozóban az adott telefonszám." forrás: vodafone

[link]

"A Telenorral érvényes Előfizetői Szerződést kizárólag az alábbi személyek köthetnek:•14. életévét betöltött, nem cselekvőképtelen állapotú természetes személy (korlátozottan cselekvőképes kiskorú); "

(nekem 2. éve van a Telenorral élő kártyás szerződésem)

2019. okt. 23. 17:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
DIKK!!!
2019. okt. 23. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Te most azért kérdezted hogy megválaszold???
2019. okt. 23. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Csak nem probléma-e ha már van egy a nevemen?
2019. okt. 23. 18:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a másik szolgáltatónál van? Ebben az esetben nem gond szerintem, de ha biztosat akarsz, hívd fel őket.
2019. okt. 23. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!