Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nektek is az van a környezetek...

Nektek is az van a környezetekben hogy mindenkinek a szülei vesznek lakást, vagy örökölnek? Más se ismer olyat aki mondjuk 30 éves korára összerakott önerőből egy lakást?

Figyelt kérdés
2019. okt. 19. 10:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%

Én ismerek, pl. saját magamat.

De van ismerősöm, akinek a szülei vettek lakást és kocsit is.

2019. okt. 19. 10:38
 2/14 anonim válasza:
36%
Igen nekem is ez van....én vagyok az egyetlen a barátaim közül akinek nincs 18 éves korában már autója, lakása stb. Én nem bánom, jobb érzés egy saját magam által megszerzett lakásban aludni, vagyis gondolom, mert nekem ez még nem jött el.
2019. okt. 19. 10:40
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
én most 30 évesen vettem magamnak egy panelt, önerőből. Egyszerű, dolgozni kell normálisan, nem kell hülyeségekre költeni (minden évben új iphone). Pl. testvérem minden évben vesz egy hatalmas tévét és sír hogy nincs pénze semmire.
2019. okt. 19. 10:48
 4/14 A kérdező kommentje:

Én azt veszem észre hogy akinek lakást vettek a szülők, padlógázzal húznak el mellettünk.

Nekünk meg 20 évet kell spórolni hogy ott tartsunk mint ők 23 évesen.

2019. okt. 19. 10:51
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Az én ismerőseim körében senkinek se tudtak venni a szülei, egy ismerösöm örökölt, többiek maguknak teremtették meg.
2019. okt. 19. 10:52
 6/14 anonim ***** válasza:
88%

Egy szülő nyilván szeretné a lehető legjobb életet biztosítani a gyerekének, nincs azzal semmi gond, ha vesz neki lakást.

Nyilván vannak, akik nem tehetik ezt meg, ők nem vesznek. Ez van.

2019. okt. 19. 11:21
 7/14 anonim ***** válasza:
86%
az én környezetemben, aki 30 és van lakása, annak még mellé van minimum 20 évnyi hitel is rajta.
2019. okt. 19. 11:35
 8/14 anonim válasza:
86%
retek nagy a hiteltörlesztő, de anélkül hogy nem tudsz összerakni egy saját lakást az biza qrva élet. az ingatlanmaffia direkt összejátszik hogy legyen kiqrt magasak az albérlet árak, de azért legyen olcsóbb mint hitelt törleszteni.
2019. okt. 19. 11:42
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem. Nagyjából ugyanannyi embert ismerek, aki összehozta már magának, mint ahányan örököltek.

Egyébként meg ne irigykedj azokra, akiknek már összejött. Nyilván ha neked lett volna lehetőséged arra, hogy kapj vagy örökölj egy lakást, akkor te sem utasítottad volna el csak azért, hogy ugyanott tarts, mint a többiek...

El kell menni szépen főiskolára, egyetemre, de akár szakképzőbe, el kell végezni egy keresett, hasznos szakmát, és el kell helyezkedni, rinyálás meg lógás helyett meg dolgozni, és igen, kőkeményen nyalni a főnöknek. Még gyári munkával is össze lehet hozni, nagyobb üzemekben a folyamatos szakozók túlórával 300-400ezret hazavihetnek havonta úgy, hogy nincs is szakmájuk, csak be lettek tanítva.

De az is egy út, ha jó helyre házasodsz, vagy jó helyre fektetsz be...

Én igazából azt veszem észre, hogy aki akar, aki tényleg akar, az tud fejlődni és össze tudja magának hozni a dolgokat, még ha nem is gyorsan és nem is egy összegben fizetve, de összehozza.

Aki meg csak irigykedik másokra és sajnálja magát, az meg marad a gödör alján.

2019. okt. 19. 11:49
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Magamat es sok kollegamat is ismerem akik ezt tettek kedves poormacska
2019. okt. 19. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!