Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hol tudnám eladni jó áron, a...

Hol tudnám eladni jó áron, a 2 automara aranyszìnű roamer karórámat?

Figyelt kérdés

Van 2 arany színű roamer karórám. Az egyik egy Shearock, a másik pedig egy Saturn 2. Mind2 automata és mind a 2 órát 200 felett vettem, az egyik majdnem 3 kiló volt. Vadi új állapodban vannak, kb 3x voltak rajtam max. Szeretném őket eladni viszonylag reális jó áron, bár tudom, hogy bukni fogok rajtuk. Eddig facebook csoportban hírdettem meg, de semmi érdeklődés.... Nincs valami jó ötletetek, hogy hol tudnàm jó áron elpsszolni őket? Esetleg nem ismer valaki gyűjtőket?

A válaszokat előre is köszönöm!

2019. okt. 14. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

jofogas.hu

Ecseri piacon is pont ugyanilyen paraméterekkel hirdetik 15 ezerért.

2019. okt. 14. 14:54
 2/8 A kérdező kommentje:
240 000 ft-os órát 15000 forintért eladni, elég nevetséges lenne!.... :D
2019. okt. 14. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Ismertem olyan zálogost, aki nem csak nemes fémet vett be, hanem szinte bármit. Keress egyet.
2019. okt. 14. 15:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy minek vettél ennyiért órát?Pont ez az az árkategória,ami befektetésnek 0 mert veszteséges,és semmi nemes anyagot nem tartalmaz,de még villogni sem lehet vele mert ahhoz szintén olcsó.amúgy chrono24-en nézd meg mennyiért árulják és azokhoz képest lőjj be egy árat.
2019. okt. 15. 17:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Hát, mindenképpen svájci órát szerettem volna, mert azokat szeretem csak, de akkor még úgy voltam vele, hogy csak ennyire telik és ez is szép, de azt nem tudtam, hogy a Roamer nem annyira értékálló. Most egy Tag Heuer Calibre 5-t szeretnék. Az sokkal komolyabb márka, és legalább értékálló is. Persze jóval drágább is....
2019. okt. 15. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát ha az az elsődleges szempont hogy szép legyen akkor 30-50 rongyért is vannak nagyon szép svájci kvarcok,befektetésnek eladogatni olyan órát érdemes ami jóval 500.000Ft felett van,inkàbb millió közelben,ott már fehér meg sárga arany is előkerűl,na meg a rolexek,breitlingek...
2019. okt. 15. 22:33
 7/8 A kérdező kommentje:
Minden vágyam, egy 18 karátos arany Rolex day date! De ahhoz még nagyon nagyon sokat kell gyűjtenem....
2019. okt. 16. 16:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyűjtő minek venne ilyet? Semmit nem érnek ezek az órák. Ezért is pénzkidobás ilyet venni. Persze ha csak magadnak és nem akarod tovább adni. De főleg ezek a futtatott gagyiságok tényleg olyanok hogy negyed áron sem fogsz vevőt találni
2019. okt. 17. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!