Élethű játékpénzt hol találok?
Figyelt kérdés
Nyíregyházán keresnek élethű játékpénzt tud valaki segíteni?2019. okt. 14. 07:52
1/9 anonim válasza:
Játékboltban, papírboltban. Papírpénz és érme is létezik. De ha nagyon élethű színben és méretben, akkor átlósan írva van pirossal, hogy játékpénz.
2/9 A kérdező kommentje:
Nyílván én is megnéztem ezeken a helyeken. Azt kérdeztem h hol van biztosan és nem azt h h néz ki!
2019. okt. 14. 11:01
3/9 anonim válasza:
Honnan tudjuk te csökkent hogy hol nézted meg eddig, meg minek neked élethű? Hogy átverd a nénikét a piacon?
4/9 anonim válasza:
Színes nyomtatóval nyomtass magadnak!
5/9 anonim válasza:
A postán kapsz 5 darab 200-asért egy ezrest. Ez egy élethű játékpénz amelynek közel 3 euró az értéke.
6/9 anonim válasza:
Na az ehhez hasonló "kérdezők" miatt tart ott az oldal, hogy a kérdések 95%-át egy ember teszi fel...:)
7/9 A kérdező kommentje:
Atya úr isten ezek a válaszok. Szégyeljétek magatokat h ilyen bunkó valószínű élettelen emberek vagytok. Elsősorban nem azt kérdeztem h többes számba lehet bárhol pl h BOLTBA. Konkrét helyet kérdeztem ahol biztosan van. ÉS TÁRSASJÁTÉKHOZ KELL. GAZDÁLKODJ OKOSANHOZ. Barmok
2019. nov. 4. 11:28
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó te meg játszod az okosat kozbe egy senki vagy aki otthon recskázik mert olyan ronda h egy kutya nem nyúlna hozza.
2019. nov. 4. 11:29
9/9 anonim válasza:
Hát ha papírboltban nincs, meg játékboltba sincs, akkor tényleg a fénymásolás marad.
Szerintem tök normális válaszok jöttek, te vagy kissé faragatlan stílusú, aki direkt kötekedni jön ide, és igaza van az utolsónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!