Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Budapesten már csökkennek a...

Budapesten már csökkennek a fizetések? Kezdődik a válság?

Figyelt kérdés

"13.kerületi kisboltba keresünk talpraesett eladó kollégát.

Tapasztalat nem hátrány,de nem elvárás.

Akár iskola,vagy másik munkahely mellett is lehet csinálni.

Heti 3 nap munka, 8 órában.

Munkaidő: 7:00-15:00 vagy 15:00-23:00 választhatóan.

Duna pláza környéke, jó közlekedéssel.

Napi bér 6000Ft, plusz bolti fogyasztás."

8 órás melóra napi 6 ezer forint!

2019. okt. 13. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Meghírdetni meg lehet ezt az állást, de szerintem senki se fog rá jelentkezni. Ha valaki mégis elvállalja ennyiért arra még a kutyámat sem bíznám nem hogy a kisbolt kasszáját. Ettől még a mekiben is többet lehet keresni.

Budapesten nem csökken a fizetés. Válságról meg nem nagyon hallani. Tele vannak a bevásárlóközpontok és szinte minden új építésű lakásra van vevő.

2019. okt. 13. 16:27
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Van vevő az új lakásra, persze, a dubaji sejk ingatlanpanama és társai felvásárolják Budapestet, meg a svábhegyi fideszes vesz a haramdik kölkének ötödik lakást befektetésnek, hogy kiadhassa vedelni idejáró Güntereknek. Ettől még nem lesz mindenki élete megoldva, a proli magyar meg kiszorul mindenféle sufnikba 3-4 falura Budapesttől 3-4 órát vonatozni...
2019. okt. 13. 17:03
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én 3000 alatt keresek közfoglalkoztatottként naponta.
2019. okt. 14. 06:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy, hogy B° vagy N°.

A béreken sokat tudnak spórolni. Én nagyon laza 7órás teljesen tisztán foglalkoztató cégnél keresek napi 16/11ezret. És még ez sem egy egetverő összeg.

2019. okt. 14. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!