Segítsék, mit csináljak? Nem vagykk elég rafinàlt. Többi lent.
Figyelt kérdés
Eladtam az interneten valamit, aminek nem tájékozódtam én marha a mostani áráról. A messengeren szétszedtek. Aki legelőször jelentkezett, vasárnsp akar értejönni. Szüleim ki vannak akadva, hogy nrm vagyok normális, ennivalóra nincs pénzünk épp én meg elherdáltam.. ( x köbméter tűzifáról van szó) Az ár fixre ki vab írva és a helyi csoportban osztottam.. mit csináljak?2019. okt. 11. 08:18
1/8 A kérdező kommentje:
Huh bocsánat, kapkodtam.. kicsit melléütöttem a kérdésnél a billentyűzetet..
2019. okt. 11. 08:20
2/8 anonim válasza:
Ha már megtörtént az adásvétel akkor semmit. Tanulópénz.
3/8 anonim válasza:
Ha még nem adtad el és nem ígérted oda senkinek, akkor szedd le a hirdetés, írd oda, hogy elkelt. Aztán messengeren írd axt, hogy már eladtad másnak. 2 hét múlva tedd fel megint, hogy újra van eladó fád, de akkor már reális árat adj meg.
4/8 anonim válasza:
Bár a hármasnak igaza van, pont az ilyen trógerek miatt nem nagyon szabad facebook-on üzletelni
5/8 anonim válasza:
Ha még nem fizetett akkor semmi nem köt téged.
Egyáltalán nem troger dolog egy tévedést javítani!
6/8 anonim válasza:
Egy tévedést javítani nem tróger dolog, a javasolt formában az.
7/8 anonim válasza:
Írsz a vasárnapi vevőnek, hogy bocs, a szomszéd elvitte a fát, már nem aktuális, és leveszed a hirdetést. Pár nap múlva újra felteszed, reális árral. Én nem lelkizek ilyesmin, tévedni emberi dolog. Ne várd meg amíg elindul a vevő, szóval ne akkor szólj neki, amikor már az utcátokban van, na az taplóság lenne. De amíg nem fizette ki senki, addig a tiéd a cucc, variálhatsz kedvedre. Az más kérdés, hogy nem leszel népszerű, de majd elfelejtik.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
2019. okt. 12. 07:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!