Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Online pokerezèsből lehet sok...

Online pokerezèsből lehet sok pénzt csinálni?

Figyelt kérdés
Nyilván igazi pènzben akarok játszani.

2019. okt. 5. 20:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
lehet, ha bírod a stresszt
2019. okt. 5. 20:45
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Próbáld ki magad kis téttel, ha az nagyon jól megy lépj tovább, mert felfalnak elevenen.
2019. okt. 5. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
A fiam azt hitte tud pokerezni...egy vagyont vesztett, miután rájött, hogy vannak akik tényleg tudnak...nem elég szeretni a pokert.
2019. okt. 5. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
A komoly szinteken félig szoftverek játszanak, baromi gyorsan és inkább statisztika, matek, logika és nem játék.
2019. okt. 5. 22:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze
2019. okt. 6. 00:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Sok pénzt lehet csinálni, de sokat lehet bukni is. Ebből nem, vagy csak nagyon keveseknek lehet megélni. Nem árt biztosabb alapokra tervezni az életet, mert ebből baj lesz.
2019. okt. 6. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:
89%

2 évig pókereztem online aktívan. Suli mellett jó volt, nem lettem milliomos, mondhatni kevéske plusszal szálltam ki.

Egyszerű játékkal a bónuszokat gyorsan lehetett kipörgetni.

Ez 2011-12-ben volt, azóta több mint való változott a játékosállomány.

Engem végig zavart a dologban a kiszámíthatatlanság, nem tudtam elfogadni (utólag jöttem rá) hogy 90%-os nyerési esélyeket rendszerint behúzták ellenem, hiába a matematika. Az is gond volt, hogy ott kellett ülni előtte órákat. Versenyek esetén volt, ami 16 órán keresztül tartott... (és akkor az egy rövid verseny.)

Ez nem arról szól, hogy leülök és 2 óra múlva milliomos vagyok. Rengeteget kell benne fejlődni, olvasni, elemzéseket csinálni, statisztikai programot használni, stb. és még akkor sem biztos a dolog. A variancia egy gusztustalan dolog benne.

Pénzt is megfelelően kell kezelni. Mikró téten (10$os beülővel) 100$os veszteség is pillanatok alatt összejön, ha fáradt az ember.

2019. okt. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!