Online pokerezèsből lehet sok pénzt csinálni?
2 évig pókereztem online aktívan. Suli mellett jó volt, nem lettem milliomos, mondhatni kevéske plusszal szálltam ki.
Egyszerű játékkal a bónuszokat gyorsan lehetett kipörgetni.
Ez 2011-12-ben volt, azóta több mint való változott a játékosállomány.
Engem végig zavart a dologban a kiszámíthatatlanság, nem tudtam elfogadni (utólag jöttem rá) hogy 90%-os nyerési esélyeket rendszerint behúzták ellenem, hiába a matematika. Az is gond volt, hogy ott kellett ülni előtte órákat. Versenyek esetén volt, ami 16 órán keresztül tartott... (és akkor az egy rövid verseny.)
Ez nem arról szól, hogy leülök és 2 óra múlva milliomos vagyok. Rengeteget kell benne fejlődni, olvasni, elemzéseket csinálni, statisztikai programot használni, stb. és még akkor sem biztos a dolog. A variancia egy gusztustalan dolog benne.
Pénzt is megfelelően kell kezelni. Mikró téten (10$os beülővel) 100$os veszteség is pillanatok alatt összejön, ha fáradt az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!