Németországban milyen volt az életszínvonal a 80-as 90-es években? Jobb mint most?
Figyelt kérdés
2019. okt. 4. 22:33
1/6 qkker1 válasza:
Pontosíts légy szíves, melyik Németországra vonatkozik a kérdésed? /NDK, NSZK/
2/6 A kérdező kommentje:
NSZK
2019. okt. 4. 23:07
3/6 anonim válasza:
Jobb volt, nem volt ennyi migráns, bár akkor is tele voltak törökökkel, de akkoriban még ez a náció töltötte ki a többséget. Én nem is tudom mit kezdenek ennyi bevándorlóval, mert munkát nem fognak tudni nekik adni.
4/6 anonim válasza:
Bizony, szegény németek... a sok migráns miatt rettegnek, ki se mernek mozdulni a lakásukból és az életszínvonal is folyamatosan zuhan. Bezzeg nálunk nincs migráns (csak akik megvásárolták maguknak az állampolgárságot, meg akiket saját országukban börtönre ítéltek, meg Venezuelából néhányat, plusz az a néhány afgán, iráni, ja és ne feljtsük az ukrán munkásokat akik a magyaroktól veszik el a munkát, de ezeken kjvül szinte alig) és száguld a magyar gazdaság, az életszínvonal soha nem volt ilyen jó, már rég leköröztük Németországot is - a fidesz szavazük szerint...
5/6 anonim válasza:
Jobb volt.
Nem volt ennyi migráns.
Meg libsi se.
6/6 anonim válasza:
ma 11:29
nem tudom kipontozott le, de teljesen igaz, amit leírtál...
a németnek igenis jó a migráns (nem sz afrikai, iráni, szíriai ingyenélôk), mert elvégzik a piszkosmunkát. nézz meg német autógyárat. németet nem fogsz nagyon találni a sorokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!