Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha ülnél egy padon...

Mit tennél ha ülnél egy padon mondjuk a vàrosban és egy fura alak egy köteg hùszezrest dobna az öledbe és el is menne gyorsan?

Figyelt kérdés
Mit csinàlnàl a pénzzel?? Nem történt velem ilyen. Viszont olvastam itt egyszer hogy valaki làtta egy csöveenek oda dobtak ennyi pénzt. Gondolom pisskos pénz volt amitôl szabadulni akartak. Mindegy ebbôl született ez a kérdés. Ki mit tenne?? Bevinnéd a lóvét a rendôrségre??

2019. szept. 28. 11:36
 1/6 A kérdező kommentje:
* egy csövesnek, piszkos pénz
2019. szept. 28. 11:37
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Bemennék vele a bankba és megkérném az ügyintézőt, hogy nézze már meg, hogy hamis-e ez a pénz mert most kaptam. Ha hamis akkor hívnám a rendőrésget, ha nem akkor betenném a számlámra :)
2019. szept. 28. 11:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Tök életszerű egy megszabadulni a piszkod pénztől:))) Kockáztatja hogy felismerik... Eldobom és kész...
2019. szept. 28. 11:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez nem Pénzügy kategória, itt hanem álmodozás.
2019. szept. 28. 16:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Ez csak elméleti kérdés. Nem vàgyom arra, hogy ez megtörténjen.
2019. szept. 28. 16:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Örülnék neki és megtartanám!:)

Mi a fenének mennék be vele a rendőrségre?!

Az ajándékot illik elfogadni - persze én is megnézném, hogy nem-e hamis vagy ilyesmi....

2019. szept. 28. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!