Hogy lehet azt feldolgozni hogy feléltem minden pénzem?
Pincérként nem tudsz elhelyezkedni?
Hát ez roppant meglepő...
Mégis hol élsz, hogy ezt mondod?
"Felborult a lelki egyensúlyom."
:D :D :D
Ne haragudj, de miért mondhatják, hogy mit keresel ott, vagy miért csodálkoznak? Szakadt ruhában jelensz meg? Vagy nem értem.
A "felborult a lelki egyensúlyod" mondatból amúgy látszódik, hogy nem vagy elég mélyen még a sz@rban. Lehet jobb a könyörgés és a segítségkérés, mint hogy ne legyen semmi pénzed, nem?
“Nagyon szenvedos volt, nem birtam”, “megalazo lenne”, hat ilyen vinnyogas mellett kulonosebben nem tudlak sajnalni.
Nagyon tudom azokat sajnalni, akik a nehez korulmenyeik ellenere probalnak mindent megtenni, le a kalappal elottuk. Aki viszont meg ugy is vinnyog es kifogasokat keres, hogy a s*gge is kivan a gatyabol, az megerdemli a sorsat.
Nem lehet tudni, hogy fiú vagy lány vagy. Hány éves vagy? Mihez értesz, milyen szakképzettséged van? És hol laksz? Melyik városban?
Hátha tudnánk munkával, vagy más módon segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!