Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy örömlány hogyan oldja meg...

Egy örömlány hogyan oldja meg azt, ha mondjuk súlyosabban lebetegszik (hetekre), hogy anyagilag fenntartsa magát, adózzon is közben? Ilyenkor is fogad vendégeket?

Figyelt kérdés

2019. szept. 22. 15:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Van tartaléka, vagy nem vállal mindent.
2019. szept. 22. 15:48
 2/28 A kérdező kommentje:
Ertem, vegulis az, hogy feltételezhetően van tartalékra, az logikusnak tűnik:)
2019. szept. 22. 15:52
 3/28 anonim ***** válasza:
87%
Ugyan azt, mint mindenki más - használja a tartalékait ha nem tud dolgozni..
2019. szept. 22. 15:59
 4/28 anonim ***** válasza:
95%

Egy szabadúszó programozó hogyan oldja meg azt, ha mondjuk súlyosabban lebetegszik (hetekre), hogy anyagilag fenntartsa magát, adózzon is közben? Ilyenkor is fogad megrendeléseket?

De gondolom így már nem olyan izgalmas a téma.

2019. szept. 22. 19:12
 5/28 anonim ***** válasza:
#4. Ott a pont!
2019. szept. 22. 19:26
 6/28 A kérdező kommentje:

4-es csakhogy a kérdésem nem ez volt,hiába van párhuzam a kettő között.

Ha a programozó érdekelt volna, akkor róla teszek ki kérdést.

2019. szept. 22. 19:52
 7/28 A kérdező kommentje:
És azért nem mellesleg ne emlegessünk már egy lapon egy programozót egy prostituálttal amikor betegek. Mig előbbi csak leül egy számítógép elé és úgy végzi a munkáját, addig utóbbinak esetleg 40 fokos lázzal a testét is igénybe kell vennie.
2019. szept. 22. 19:56
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

> Mig előbbi csak leül egy számítógép elé és úgy végzi a munkáját

Szoftverfejlesztő vagyok, és szexelni könnyebb betegen, mint (eredményesen, gyorsan és szakszerűen) kódot írni. Bár azt el tudom képzelni, hogy munkaszerűen azt sem egyszerű.

A kérdés lényegi része, hogy egy egyéni vállalkozó mit csinál ilyen esetben. Tök mindegy, hogy szoftverfejlesztő prostituált vagy burkoló. Ha tud dolgozni, dolgozik. Ha nem, nem. Ennyi.

2019. szept. 22. 20:36
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Bizony, ne emlegessünk már egy programozót egy lapon egy prostival-ebben teljesen igazad van. Míg az előbbi az eszét használja, addig az utóbbi a s.ggét. Nem mindegy.
2019. szept. 23. 06:22
 10/28 A kérdező kommentje:

9, szerintem ezerszer nehezebb prostituáltnak lenni mint programozónak, így én nem nézném le őket a helyedben.. elég durva dolgokon mehetnek keresztül a nagy pénz érdekében.

Kicsit több emberséget!

2019. szept. 23. 21:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!