Egy örömlány hogyan oldja meg azt, ha mondjuk súlyosabban lebetegszik (hetekre), hogy anyagilag fenntartsa magát, adózzon is közben? Ilyenkor is fogad vendégeket?
Egy szabadúszó programozó hogyan oldja meg azt, ha mondjuk súlyosabban lebetegszik (hetekre), hogy anyagilag fenntartsa magát, adózzon is közben? Ilyenkor is fogad megrendeléseket?
De gondolom így már nem olyan izgalmas a téma.
4-es csakhogy a kérdésem nem ez volt,hiába van párhuzam a kettő között.
Ha a programozó érdekelt volna, akkor róla teszek ki kérdést.
> Mig előbbi csak leül egy számítógép elé és úgy végzi a munkáját
Szoftverfejlesztő vagyok, és szexelni könnyebb betegen, mint (eredményesen, gyorsan és szakszerűen) kódot írni. Bár azt el tudom képzelni, hogy munkaszerűen azt sem egyszerű.
A kérdés lényegi része, hogy egy egyéni vállalkozó mit csinál ilyen esetben. Tök mindegy, hogy szoftverfejlesztő prostituált vagy burkoló. Ha tud dolgozni, dolgozik. Ha nem, nem. Ennyi.
9, szerintem ezerszer nehezebb prostituáltnak lenni mint programozónak, így én nem nézném le őket a helyedben.. elég durva dolgokon mehetnek keresztül a nagy pénz érdekében.
Kicsit több emberséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!