Rózsaszín csekken adtam fel pénzt egy bankszámlaszámra, de a postás hibázott, mit tehetnék? (lent tovább)
Figyelt kérdés
Mivel én nem értettem hozzá, a postásnak adtam oda a cetlit amire rá voltak írva az adatok. Az illető jelezte nekem hogy a pénz nem ment rá a számlájára, hiszen rosszul volt ráírva a keresztneve. A postást másnap megkérdeztem, hogy mi a teendő ilyenkor. Azt mondta, hogy ha a számlaszám jó, akkor biztosan meg fogja kapni azt.Eltelt 3 nap, és még mindig nem kapta meg az összeget. Mit tehetnék ilyenkor?2010. júl. 15. 11:44
1/4 anonim válasza:
várnék, mert a rózsaszín csekkről kb 1,5-2 hét után kerül a számlára a pénz
mellesleg iszony hülye ötlet volt, mivel nem fogja a teljes összeget megkapni, ugyanis le fogják tőle vonni a telepítési díjat, a bankfiókban kellett volna befizessed, ott mindkettőtöknek ingyen lett volna (kivéve, ha vállalkozói számal), nem mellesleg azonnal megjelent volna az összeg a számlán
2/4 A kérdező kommentje:
Már nagyon sokszor ezt a módszert alkalmaztam,és eddig 2-3 munkanap alatt megérkezett. Viszont arra lennék kiváncsi hogy az illető így is megkapja -e a pénzt, hogy a keresztneve hibás? De a bankszámlaszámja jó!
2010. júl. 15. 12:17
3/4 anonim válasza:
Kovács Jánosból több tízezer van Magyarországon. Viszont minden egyes Kovács Jánosnak egyedi bankszámlaszáma van.
4/4 anonim válasza:
na most akkor nem értesz hozzá vagy nagyon sokszor alkalmaztad ezt a módszert?
amúgy nem tudom, kinek fizettél így, de ha nálam vásárolnál a teszveszen és így fizetnél, akkor árút tuti nem kapnál, mert a több száz forintos veszteséget (telepítési díj, nem nyelném le)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!